VIDEO. Tatăl Simonei Halep, acuzații grave înainte de nunta fiicei sale cu Toni Iuruc: „Sunt niște minciuni grosolane”

Moldoveanu Camelia 15.09.2021, 13:59
VIDEO. Tatăl Simonei Halep, acuzații grave înainte de nunta fiicei sale cu Toni Iuruc: „Sunt niște minciuni grosolane”

Chiar în ziua nunții, tatăl Simonei Halep a făcut mai multe acuzații grave. Aceasta a ținut să lămurească pe toată lumea cum o să stea, de fapt, lucrurile la nunta sportivei. Campioana noastră radiază de fericire în cea mai importantă zi din relația cu Toni Iuruc. Cei doi îndrăgostiți urmează să-și unească destinele la Constanța, iar la petrecere o să participe multe nume mari din România.

Tatăl Simonei Halep clarifică mai multe detalii legate de nuntă

La primele ore ale dimineții jurnaliștii au așteptat să o vadă măcar pentru câteva minute pe Simona Halep înainte de marele eveniment. Cu toate că nu a dorit să ofere detalii despre nunta cu Toni Iuruc, campioana noastră le-a zâmbit celor prezenți și i-a anunțat, ușor amuzată, că îi aștepta.

Bună dimineața! Bine ați venit la Constanța! Vă așteptăm.”, a declarat Simona Halep potrivit ziuaconstanta.ro.

Mult mai vorbăreț a fost tatăl Simonei Halep, Stere Halep. Acesta, vizibil emoționat, a confirmat tuturor faptul că fiica s-a urmează să se căsătorească la starea civilă la ora 16:00. Atunci când a fost întrebat despre numărul invitaților, Stere Halep a recunoscut că nu știe exact câți oameni o să fie prezenți.

Întrebat despre informația apărută în presă potrivit căreia Simona Halep și-a rugat invitații să vină fără telefoane sau dispozitive cu care pot înregistra sau filma, tatăl sportivei a negat totul. Ușor deranjat de aceste presupuneri, tatăl Simonei Halep a negat totul și a aruncat acuzații grave.

E super frumos! Am emoții normale, ca fiecare. Simonei și lui Toni le doresc multă sănătate, că în rest au de toate.

Cine vă dă informații din acestea? Toate sunt minciuni. Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe pământ. Nu avem nimic de ascuns”, a spus Stere Halep pentru aceeași sursă.

În aceeași declarație, tatăl Simonei Halep a mai specificat și faptul că nu a fost trimisă o invitație către Președintele României, Klaus Iohannis.

Mesaj emoționant la primele ore ale dimineții

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se căsătorească astăzi, 15 septembrie. Playsport.ro a dezvăluit de ce mirii au ales să-și unească destinele într-o zi de miercuri și care este marele secret din spatele acestei decizii. Însă, până să înceapă marele eveniment, campioana noastră a posta pe Instagram un mesaj emoționant la primele orele ale dimineții.

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă zi din viața ta – Mark Twain”, a scris Simona Halep în dimineața nunții cu Toni Iuruc.

Mii de fani i-au apreciat imediat postarea și i-au lăsat mesaje frumoase. Evident, aceasta o să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața sa și cu siguranță una de neuitat.

Tot de dimineață s-a trezit și Toni Iuruc. Omul de afaceri a mers la Fratelli, localul unde o să aibă loc nunta, pentru a aranja ultimele detalii.

Urmăriți Playsport.ro și pe