VIDEO. Viitorul sună bine. Cristiano Ronaldo jr. a marcat la turneul la care participă și Rapid

Ștefănescu Dragoș / 14.04.2022, 15:02
VIDEO. Viitorul sună bine. Cristiano Ronaldo jr. a marcat la turneul la care participă și Rapid

Cristiano Ronaldo jr. vrea să calce pe urmele celebrului său tată. Acesta are evoluții promițătoare la echipa U12 a celor de la Manchester United. Fiul starului portughez a marcat un gol în ultimul meci al echipei sale la turneul Mediteranean Footbal Cup.

Cristiano Ronaldo jr., pe urmele celebrului său tată. Micul Ronaldo a marcat un gol pentru echipa U12 a lui Manchester United

Fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo încearcă să-i calce pe urme celebrului său tată. Acesta este legitiamt la Manchester United și evoluează pentru echipa U12 a englezilor.

Cristiano Ronaldo jr. a reușit să marcheze un gol pentru echipa sa împotriva celor de la Girones Sabat U12. Fiul lui Ronaldo a început partida pe banca de rezerve dar s-a făcut remarcat imediat ce a fost trimis pe teren. El s-a plasat excelent la o lovitură liberă a echipei sale și a introdus mingea în poarta adversă din câțiva metri. Ronaldo jr. a celebrat marcarea golului în stilul tatălui său. Partida a fost câștigată de Manchester United U12, cu scorul de 5-0.

Acesta a fost ultimul meci disputat de formația engleză în cadrul turneului Mediteranean Footbal Cup, organizat în Costa Brava. La această competiție participă 368 de echipe, pe categorii de vârstă de la U12 la U20. Pritre echipele prezente se numără și două reprezentante ale clubului Rapid București.

Cristiano Ronaldo, gest reprobabil față de un fan. Poliția britanică va deschide o anchetă

Manchester United a suferit sâmbătă o nouă înfrângere în Premier League. ”Diavolii” au pierdut în deplasare cu Everton, scor 0-1. După acest eșec United s-a îndepărtat de locurile de Champions League iar situația devine tot mai tensionată în cadrul echipei lui Ralf Rangnick.

La finalul partidei de pe Goodison Park, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui incident uluitor. Starul portughez a avut o ieșire necontrolată față de un copil care-l filma în drumul spre vestiare. Ronaldo i-a spart telefonul acestuia, pe fondul frustrării provocate de înfrângerea suferită de echipa sa.

Gestul reprobabil al portughezului a atras atenția poliției engleze, care va deschide o anchetă. Mama tânărului căruia Ronaldo i-a spart telefonul a fost efectiv șocată de cele întâmplate. Aceasta a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Ea le-a cerut fanilor care au fost martori la incident să-i trimită înregistrări cu momentul respectiv. Mai mult, femeia l-a numit ”infractor” pe Ronaldo, al cărui comportament îl consideră inexplicabil având în vedere că este și el părinte.

După un meci frumos de fotbal, am ajuns la poliție. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar Ronaldo i-a luat telefonul din mână lui Jake și i l-a spart pentru că l-a filmat când a ieșit de pe teren la finalul meciului.

Sunt șocată că un fotbalist profesionist poate ataca un copil în felul acesta. Dacă cineva are înregistrări cu momentul acesta vă rog să mi le trimiteți. Acești fotbaliști sunt niște infractori. Și Ronaldo este tată. Cum s-ar simți dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?”, a scris mama copilului, pe Facebook.