Vinovații din umbră pentru plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova. Renegații ar fi pus umărul la demisia antrenorului

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.12.2022, 23:44
Vinovații din umbră pentru plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova. Renegații ar fi pus umărul la demisia antrenorului

Mihai Stoica este de părere că Mirel Rădoi a fost „lucrat” de doi dintre cei patru jucători pe care i-a exclus din lotul Universității Craiova în urmă cu aproximativ o lună. Atunci, Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au fost trimiși să se antreneze cu echipa secundă a clubului din Bănie, fapt ce a declanșat un conflict între fostul selecționer și conducere.

A fost Mirel Rădoi „lucrat” de Ivan și Markovic?

A fost începutul deteriorării definitive a relațiilor pe care Mirel Rădoi le-a avut cu președintele Sorin Cârțu și cu acționarul majoritar Mihai Rotaru. Deteriorare care a culminat după înfrângerea din Cupa României, de la Pitești, cu FC Argeș, când Rădoi și-a dat demisia.

În perioada scursă de la momentul excluderii din lot a celor patru jucători până la demisia lui Rădoi, Universitatea Craiova a avut rezultate mult sub așteptări. În multe din meciurile din acest interval au jucat și Ivan și Markovic, care au reprimiți ulterior la antrenamente. Iar Mihai Stoica este de părere că cei doi, din dorința de răzbunare, nu au dat totul pe teren. Iar Rădoi a fost „victima” acestei atitudini a lor.

Teoria lui Mihai Stoica

„De la flash la zona mixtă s-a răzgândit. Clar că atunci s-a întâmplat ceva. A scos din lot jucătorii respectivi, că practic erau doi jucători importanţi din cei patru, foarte importanţi, şi nu a reuşit să câştige fără ei, deşi a condus 2-0 în Giuleşti şi părea că se îndreaptă spre o victorie, iar Rapid a cam ratat vreo două-trei, dacă nu patru situaţii bune.

După a venit meciul cu Târgovişte, la fel, a condus până în prelungiri, şi în prelungiri… a fost înainte faza cu Screciu, dar golul a venit în prelungiri şi astea au contat destul de mult.

Faptul că tu ai luat o măsură drastică cu jucătorii, care se presupune că ar trebui să îşi rezolve meciurile… Iar acum s-a văzut cumva că există o problemă mare la meciul cu concitadina.

În momentul în care tu apelezi la jucătorii respectivi, pe care i-ai ostracizat… mda, cred că are o problemă, pentru că nu a părut că au intrat şi au… (n.r. realizat ceva)”, a spus Mihai Stoica potrivit orangesport.ro.

Decizia lui Mirel Rădoi de a-și da demisia i-a supărat enorm de tare pe Sorin Cârțu și Mihai Rotaru. Primul a transmis că nu mai vrea să aibă niciodată vreo legătură cu fostul său „protejat”, în vreme ce al doilea s-a arătat dezamăgit de modul în care fostul selecționer a ales să facă lucrurile în acel context.

Urmăriți Playsport.ro și pe