Visul ascuns al lui Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las Fierbinți. Juratul de la „Românii au talent” își dorește ca Universitatea Craiova să aibă un alt antrenor

Ștefănescu Dragoș / 25.04.2022, 10:12
Visul ascuns al lui Mihai Bobonete, alias Bobiță din Las Fierbinți. Juratul de la „Românii au talent” își dorește ca Universitatea Craiova să aibă un alt antrenor

Mihai Bobonete este un fan declarat al celor de la Universitatea Craiova. Actorul nu a ratat nicio ocazie pentru a-și arăta susținerea față de clubul din Bănie. Recent, Bobonete a dezvăluit că antrenorul pe care visează să-l vadă pe banca Craiovei este Dan Petrescu.

Marele vis al lui Mihai Bobonete. Actorul vrea să-l vadă pe Dan Petrescu antrenând Universitatea Craiova

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți fani ai Universității Craiova. Actorul din serialul de televiziune ”Las Fierbinți” și-a manifestat atașamentul față de clubul craiovean cu fiecare ocazie.

Recent, Mihai Bobonete a vorbit despre marele său vis legat de Universitatea Craiova. Celebrul actor speră ca Dan Petrescu să antreneze la un moment dat echipa craioveană. Cei doi sunt buni prieteni, tehnicianul fiind un mare fan al serialului de succes ”Las Fierbinți”.

Da, chiar mi-aș dori. Chiar am fost invitat la ziua lui Dan Petrescu anul acesta și i-am făcut o surpriză. Am apărut cu Rait (n.r. Mihai Rait) și Mărgineanu la ziua lui. Ce crezi, mă? Tortul cu lumânări era cu Bobiță, Geani și Dorel (n.r. personaje din Las Fierbinți)”, a declarat Mihai Bobonete pentru Sport.ro.

Universitatea Craiova vrea să dea marea lovitură pe piața transferurilor. Reghecampf vrea în Bănie un jucător de națională

Universitatea Craiova are un parcurs excelent în play-off-ul Ligii 1. Oltenii au încă șanse matematice la câștigarea titlului și joacă în semifinalele Cupei României.

Chiar dacă mai sunt 5 etape de disputat în acest sezon, Laurențiu Reghecampf și-a stabilit deja țintele din mercato-ul de vară.  Tehnicianul vrea ca în sezonul viitor să se lupte cu succes pentru titlul de campion al României. Pentru asta intenționează să întărească echipa cu doi sau trei jucători de mare valoare. Unul dintre cei doriți în Bănie este internaționalul Alexandru Mitriță. Momentan acesta este împrumutat la PAOK Salonic, iar la vară se va întoarce la echipa New York City.

E un jucător de națională, pe care îl cunoaștem. Eu l-am antrenat și în Arabia Saudită. Cu siguranță mi-aș dori să am un asemenea jucător în lot. E un jucător care ne-ar putea ajuta, dar să vedem dacă ni-l permitem”, declara Reghecampf în urmă cu ceva timp.

Alexandru Mitriță (27 de ani) vrea să joace mai mult și să rămână în circuitul echipei naționale. Mai mult, el ar vrea să fie mai aproape de familie. Toate acestea l-ar putea face pe Mitriță să accepte oferta Craiovei, cel puțin pentru un sezon și jumătate.

New York City cere pentru împrumutul lui Mitriță suma de 500.000 de euro. Salariul internațonalului român este de 500.000 de euro. Totuși acesta ar putea accepta o micșorare a salariului, dar cu prime de obiectiv mai mari. Pentru olteni ar fi un efort financiar destul de mare, dar care se poate amortiza în cazul în care câștigă tilul în Liga 1.