Vorbește Cortacero: „Nu este nimic adevărat! Nu există o clauză care să mă oblige să plătesc!”

Marian Cărăvan 25.01.2021, 20:58
Vorbește Cortacero: „Nu este nimic adevărat! Nu există o clauză care să mă oblige să plătesc!”

Pablo Cortacero este cel mai contestat personj de la Dinamo. Investitorul spaniol care a preluat acțiunile de la Ionuț Negoiță iese și el la atac, după ultimele dezvăluiri. Fosta glorie dinamovistă, Cornel Dinu, a spus că Ionuț Negoiță ar putea reveni la Dinamo. Vorbește Cortacero. Spaniolul spune că nu e nimic adevărat.

Vorbește Cortacero: „Nu este nimic adevărat!”

Pablo Cortacero a ținut să intervină și să clarifice ceea ce a vrut să comunice Cornel Dinu. Pe scurt, Dinu lăsa să se înțeleagă că între fostul finanțator, Ionuț Negoiță, și liderii din programul DDB ar exista negocieri pentru ca Dinamo să ajungă la suporteri. Cum Pablo Cortacero nu a respectat înțelegerea cu Ionuț Negoiță, prin care urma să-i achite câte 150.000 de euro la fiecare trei luni, acțiunile i-ar putea reveni lui Negoiță.

Cortacero s-a apărat și a spus că nu are să-i dea niciun ban lui Negoiță. Mai mult decât atât, spaniolul susține că fostul finanțator nu-și mai poate recupera acțiunile, așa cum spunea Cornel Dinu.

Nu este adevărat. Negoiță nu mai poate recupera acțiunile sub nicio formă. Nu există nicio clauză în contractul de vânzare-cumpărare prin care eu ar mai trebui să-i plătesc o sumă de bani”, a spus Pablo Cortacero, citat de sport.ro.

Ce spune Cornel Dinu despre intelegerea lui Ionut Negoita cu spaniolii
Ce spune Cornel Dinu despre intelegerea lui Ionut Negoita cu spaniolii

Ce spune Cornel Dinu despre înțelegerea lui Ionuț Negoiță cu spaniolii

Cornel Dinu susține sus ți tare că Ionuț Negoiță ar mai fi avut o înțelegere cu investitorii spaniolii, despre care nu s-a vorbit.

Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB pentru o preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul la Dinamo, nici măcar cu un gram. El a avut un interes de imagine. Există o înțelegere discretă ca, pe lânga cei 500.000 de euro, Negoiță să mai primească și câte 150.000 de euro pe trimestru de la spanioli.

Am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Dacă Badea se va apropia în continuare e un lucru benefic din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

În schimb, Cortacero îi dă înainte cu cele cinci milioane de euro care ar urma să ajungă în contul lui Dinamo. Asta în timp ce Dinamo a ajuns „ciuca bătăilor” în Liga 1. Cu o echipă cu mai mulți jucători eligibili U21, „câinii” au fost umiliți la Botoșani, în etapa a 18-a din Liga 1. Dinamo e pe loc de play-out, pe poziția a 11-a, cu 19 puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe