„Vrem să fim în primele două, vedem dacă promovăm sau nu!” Mai visează CSA Steaua la un loc în Liga 1? Răspunsul lui Oprița

Iosif Pintilie 15.03.2023, 18:54
„Vrem să fim în primele două, vedem dacă promovăm sau nu!” Mai visează CSA Steaua la un loc în Liga 1? Răspunsul lui Oprița

CSA Steaua este lider în divizia secundă, la startul playoff-ului.  Echipa armatei nu are, conform regulamentului, drept de promovare, dar jucătorii echipei încă visează la revenirea în prima divizie. Daniel Oprița a vorbit, în exclusivitate pentru playsport.ro, despre lupta pentru promovare.

CSA Steaua vrea să câștige liga a doua

Daniel Oprița, antrenorul principal al CSA Steaua, crede că în playoff se va da o luptă echilibrată. În același timp, acesta spune că obiectivul său și al  jucătorilor săi este obținerea unui loc din primele două, adică să termine sezonul pe un loc direct promovabil.

”E o luptă echilibrată, avem adversari puternici, fiecare echipă are șanse să prindă unul din primele două locuri. Noi vom încerca să câștigăm toate jocurile și să terminăm pe o poziție direct promovabilă. Nu contează dacă putem sau nu, acolo trebuie să terminăm. Jucătorii știu situația, că nu putem promova”, ne-a spus Daniel Oprița, în exclusivitate.

Adi Popa poate pleca din Ghencea

În urmă cu o săptămână, Adrian Popa ne-a oferit un interviu în exclusivitate. ”Motoreta” a recunoscut că rămâne fără contract din vară, spune că ar vrea să rămână la echipă, dar susține că decizia nu este la el.

”Eu am spus-o de când am venit aici și nu-mi schimb părerea. Îmi doresc să-mi închei cariera aici, dar nu ține numai de mine.

(n.r. crezi că poți reveni în prima ligă?) Iau totul pas cu pas, mă gândesc doar la cum să fac să fiu cât mai bun. Trebuie să fiu sănătos în primul rând și să am evoluții cât mai bune meci de meci, iar la final, când se va termina sezonul, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Adrian Popa, în exclusivitate pentru Playsport.

Programul turului play-off-ului Ligii 2

Etapa 1 – 18.03.2023

SC Oțelul Galați – Politehnica Iași

Steaua – Unirea Dej

Dinamo – Gloria Buzău

Etapa 2 – 01.04.2023

Politehnica Iași – Gloria Buzău

Unirea Dej – Dinamo

SC Oțelul Galați – Steaua

Etapa 3 – 08.04.2023

Steaua – Politehnica Iași

Dinamo – SC Oțelul Galați

Gloria Buzău – Unirea Dej

Etapa 4 – 14.04.2023

Politehnica Iași – Unirea Dej

SC Oțelul Galați – Gloria Buzău

Steaua – Dinamo

Etapa 5 – 22.04.2023

Dinamo – Politehnica Iași

Gloria Buzău – Steaua

Unirea Dej – SC Oțelul Galați

Urmăriți Playsport.ro și pe