Xavi a provocat un scandal uriaș în vestiarul Barcelonei. A apărut dialogul purtat cu jucătorii

Ștefănescu Dragoș / 20.04.2022, 14:46
Xavi a provocat un scandal uriaș în vestiarul Barcelonei. A apărut dialogul purtat cu jucătorii

Barcelona traversează o perioadă proastă și a înregistrat o nouă înfrângere în La Liga. Dezamăgit de ultimele rezultate, Xavi a provocat un adevărat cutremur în vestiarul Barcelonei.

Xavi, scandal uriaș în vestiarul Barcelonei

Barcelona a intrat într-o criză acută de formă și a înregistrat o serie de rezultate dezamăgitoare. După dubla manșă cu Eintracht Frankfurt, catalanii au fost eliminață din Europa League. Nici în La Liga rezultatele nu au fost mai bune. Înfrângerile cu Levante, scor 2-3, și cu Cadiz, 0-1, au adâncit criza de la Barcelona. Catalanii riscă acum să piardă locurile de Champions League, iar acest lucru este de neconceput pe Camp Nou.

Dezamăgit de ultimele rezultate, Xavi a convocat o ședință în cursul zilei de marți. Jurnaliștii spanioli de la cotidianul As au dezvăluit că tehnicianul a făcut împreună cu jucătorii o analiză amănunțită a ultimelor partide. Se pare că Xavi s-a enervat la un moment dat și a ridicat tonul.

Joi jucăm cu Real Sociedad și vreau să văd o reacție. Sută la sută. La toate nivelurile! Suntem FC Barcelona, n-avem voie să mai continuăm ca până acum nici măcar un minut”, ar fi spus Xavi, conform sursei citate.

În timpul discuțiilor, Xavi nu a nominalizat niciun jucător, însă a sugerat că cei vinovați pot ajunge rapid pe banca de rezerve dacă vor continua așa.

 Cine nu e pregătit să dea totul pe teren trebuie că știe deja foarte bine ce-l așteaptă: Un viitor sumbru!”, le-a transmis Xavi elevilor săi.

Xavi nu concepe ca Barcelona să-l piardă pe Gavi

Barcelona a demarat de ceva timp negocierile cu Gavi pentru prelungirea contractului. Prima propunere a catalanilor a fost refuzată de tânărul mijlocaș, însă conducerea de pe Camp Nou îi va face o nouă ofertă.

Se pare că noua propunere a Barcelonei îi garantează lui Gavi un contract valabil până în 2026. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, noua înțelegere are stipulată o clauză prin care salariul tânărului mijlocaș va crește de la un sezon la altul. Mai mult, Gavi ar urma să primească și un bonus între 1,5 și 2 milioane de euro la semnarea noului contract.

Xavi și-a exprimat cu fiecare ocazie dorința de a-l păstra pe Gavi pe Camp Nou. Tehnicianul spaniol este dispus la orice sacrificiu pentru a împiedica plecarea puștiului-minune, care reprezintă viitorul clubului Barcelona.

Trebuie să îi prelungim contractul cât mai repede. Facem și o chetă, dacă este nevoie! Jucătorii ca el sunt viitorul acestui club.

Din câte am înţeles, negocierile purtate de conducerea clubului pentru reînnoirea contractului lui Gavi decurg foarte bine. Gavi este un jucător esenţial pentru această echipă”, a declarat Xavi.