Ziaristă gravidă cu Ion Țiriac și cu 30 de ani mai mică decât miliardar. Femeia i-a dat de veste omului de afaceri că vor avea un copil în urmă cu mulți ani!

Giosanu Catinca 21.09.2022, 08:48
Ziaristă gravidă cu Ion Țiriac și cu 30 de ani mai mică decât miliardar. Femeia i-a dat de veste omului de afaceri că vor avea un copil în urmă cu mulți ani!

Ion Țiriac este cunoscut ca un mare crai. Cunoscutul om de afaceri a cucerit multe femei frumoase şi a fost implicat în relaţii amoroase cu femei celebre.

Pe ele le-a iubit cel mai mult Ion Țiriac

Ion Țiriac (83 de ani), fost mare tenismen și unul dintre cei mai influenți afaceriști din România, a avut relații cu mai multe femei de diferite naționalități.

Miliardarul român, ce se află pe locul 2 în topul celor mai bogați foști mari sportive, cu o avere estimată la 1,2 miliarde dolari, potrivit Forbes, a avut alături numai femei frumoase, însă numai trei au reușit să își pună amprenta asupra sa. Ele au descoperit latura ascunsă a fostului mare jucător de tenis.

Detalii neștiute despre femeia cu care Țiriac s-a căsătorit religios în 1963

Ion Țiriac își aduce aminte cu drag de fostă handbalistă Erika Braedt, cu care Țiriac s-a și în 1963, la 24 de ani. Cei doi s-au iubit enorm, dar au ajuns la despărțire din cauza Erikăi, care l-ar fi înşelat pe tenismen cu celebrul regizor, Sergiu Nicolaescu.

Dacă pe fosta handbalistă a echipei Știința București a luat-o de nevastă, ei bine ultimele două au reușit să îi dăruiască moștenitori.

După relația eșuată cu Erika Braedt, Ion Țiriac a cunoscut-o pe Mikkette von Issenberg, de origine americană. Aceasta a lucrat ca fotomodel încă de la vârsta de 12 ani. Ea a prezentat pentru cele mai renumite case de modă. De asemenea, datorită frumuseţii sale, Mikkette a avut numeroase apariţii în reviste de prestigiu precum Vogue, Marie Claire sau Elle. În anul 1976, aceasta i-a dăruit un fiu, pe Ion Alexandru Țiriac, căruia presa mondenă i-a spus simplu: Ion Ion.

Ea este femeia care are doi copii cu Ion Țiriac

Cea mai lungă relaţie a omului de afaceri Ion Țiriac a fost cu Heather MacLachlan. Cei doi au rezistat împreună din 1984 până în 1992. După ce s-au separat, fostul sportiv s-a îndrăgostit de Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană. Femeia i-a dăruit miliardarului doi copii: pe Ioana și Karim. Cei doi locuiesc la Monaco, acolo unde trăiește și mama lor.

Sophie Ayad lucra pentru revista Bunte când l-a întâlnit pe Ion Țiriac. Ea este cu 30 de ani mai tânără decât magnatul român, dar asta nu i-a împiedicat să formeze un cuplu. Și chiar au rezistat o lungă perioadă de timp împreună. Cei doi s-au iubit cu patos, chiar dacă nu s-au căsătorit.

”Îl iubesc”

Sophie Ayad a vorbit, într-un interviu, despre povestea ei de iubire cu Ion Țiriac. Franțuzoaica a mărturisit că îl iubește în continuare chiar dacă relația lor s-a petrecut consumat cu mult timp în urmă.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.”, spunea în urmă cu câțiva ani Sophie Ayad, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe