Ziua și pariul pentru Gigi Becali. Patronul FCSB a uitat de Tănase, Ianis Stoica și Florinel Coman. El e noul diamant al echipei

Giosanu Catinca / 30.11.2021, 13:55
Ziua și pariul pentru Gigi Becali. Patronul FCSB a uitat de Tănase, Ianis Stoica și Florinel Coman. El e noul diamant al echipei

Gigi Becali pariază adesea pe calitățile jucătorilor lui, iar acum îl evidențiază pe Adrian Șut. Finanțatorul de la FCSB pare că a uitat de Florin Tănase, Ianis Stoica și Florinel Coman și îl ridică în slăvi pe tânărul de 22 de ani care joacă pe post de mijlocaș la FCSB.

”Va fi un jucător extraordinar de valoros”

Adrian Șut este văzut de Gigi Becali drept noul titular de la echipa națională. Nu este pentru prima dată când latifundiarul din Pipera îl cere pe Șut la prima reprezentativă.

Să vedem care din ei este mai deştept şi-l ia. Este cel mai bun închizător la ora asta. Aşa îl văd eu.”, spunea finanțatorul echipei roș-albastre, în urmă cu câteva luni.

Se pare că omul de afaceri îi studiază foarte bine pe fotbaliștii săi înainte de a se pronunța. Așa se face că Becali nu și-a schimbat părerea în ceea ce îl privește pe Adrian Șut și îl propune din nou la echipa națională de fotbal a României.

Eu așa cred, că Șut va fi un jucător extraordinar de valoros. Nu se vede ce face, dar e foarte eficient. Îl văd la echipa națională în viitorul apropiat.”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenție la Pro X.

Cine este Adrian Șut

Adrian Șut are 22 de ani. El s-a născut în 1999, în comuna Cociuba Mare, din județul Bihor. Tânărul joacă pe post de mijlocaș la gruparea roș-albastră și a devenit unul dintre preferații lui Gigi Becali.

La meciul cu Universitatea Craiova, Șut a marcat golul cu numărul doi. Pentru prestația din meciul cu CSU Craiova, Șut a primit nota 7 din partea specialiștilor.

În acest sezon, mijlocașul defensiv are 9 meciuri și un gol. El nu a prins prima parte a sezonului, fiind ținut de tușă de probleme medicale la genunchi.

Tânărul jucător a mai evoluat și la Academica Clinceni, unde a ajuns în 2018, fiind transferat de la Pandurii. La gruparea ilfoveană nu a stat decât un an, căci a fost observat de Gigi Becali, care l-a cumpărat fără să stea prea mult pe gânduri.