Zlatan, la momentul adevărului. Recunoaște că a existat un fotbalist mai bun ca el

Marian Cărăvan 28.12.2020, 12:25
Zlatan, la momentul adevărului. Recunoaște că a existat un fotbalist mai bun ca el

Zlatan Ibrahimovic continuă să uimească. Nu doar prin magia de pe dreptunghiul verde, ci și prin declarațiile sale. Una dintre ele ar putea fi considerată o aroganță. Zlatan, la momentul adevărului.

Zlatan Ibrahimovic, la momentul adevărului

Chiar dacă nu are în palmares Balonul de Aur, Zlatan Ibrahimovic are și el mândria lui. Fotbalistul lui AC Milan continuă să surprindă și la 39 de ani. Suedezul cu 11 titluri de campion în patru țări diferite face spectacol cu declarațiile sale. Niciodată pe podium în lupta pentru Balonul de Aur, Zlatan are o altă abordare. Mai mult decât atât, fotbalistul suedez a oferit o declarație surprinzătoare. Ar putea fi privită chiar ca o aroganță. Cu o întreagă pleiadă de fotbaliști celebri, Zlatan se vede deasupra tuturor. Cu o singură excepție.

„La 13-14 ani, am decis să devin numărul unu din lume, iar povestea asta am scris-o singur. Ronaldo, Il Fenomeno, a rămas idolul meu, însă doar Maradona a fost mai bun ca mine. Diego este cel mai mare din toate timpurile!”, a spus fotbalistul suedez pentru revista Sport Week.

Zlatan Ibrahimovic nu ar da cele 12 trofee câștigate în țara natală (n.r. – Guldbolle) pe Balonul de Aur, trofeu pe care Crisioano Ronaldo și Lionel Messi l-au câștigat de 5, respectiv 6 ori, în ultmii 12 ani.

„Am văzut pe mulți care au câștigat Cupa Mondială, Campionatul European, Champions League, chiar Balonul de Aur, au avut un an fantastic, apoi au dispărut. Eu sunt în joc de 25 de ani! Mereu în top.

Sunt complet și asta e magia mea. Eu sunt focus. Când eu fac ceva, trebuie să mă ajungi”, a spus starul lui AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic continua sa uimeasca la 39 de ani
Zlatan Ibrahimovic continua sa uimeasca la 39 de ani

Ce spune Zlatan Ibrahimovic despre AC Milan

La 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă să strălucească pe terenul de fotbal. Acum o face la AC Milan, în Serie A.

„Am jucat la multe echipe și am respect pentru toate, dar Milan este clubul unde mă simt ca acasă. Merg la Milanello în fiecare dimineață și nu mă grăbesc să mă întorc acasă.

Așa m-am simțit de prima oară când am ajuns la Milan, în 2010. Cu Galliani și Berlusconi, cu cei de la echipă, cu cei din staff, era un alt sentiment, o altă atmosferă. Asta pentru că puteam să fiu eu însumi și în același timp puteam să joc la unul dintre cele mai mari cluburi din lume”, a declarat suedezul pentru cei de la Gazzetta dello Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe