Ce a făcut Dan Ursa cu soția imediat după ce a ajuns acasă de la Survivor: „Mi-a lipsit enorm! Mă bucur că am revenit”. Dezvăluiri din intimitate

Alex Cazacu 03.06.2023, 08:35
Ce a făcut Dan Ursa cu soția imediat după ce a ajuns acasă de la Survivor: „Mi-a lipsit enorm! Mă bucur că am revenit”. Dezvăluiri din intimitate

După mai bine de cinci luni de zile petrecute în Republica Dominicană, Dan Ursa a fost ales marele câștigător al emisiunii Survivor România 2023. De asemenea, sătmăreanul a intrat și în posesia premiului în valoare de 100.000 euro. Chiar dacă nu s-a decis încă ce va face cu banii încasați de la Pro TV, Dan a dezvăluit care este primul lucru care l-a făcut când a ajuns acasă.

Ce a făcut Dan Ursa imediat după ce a ajuns acasă de la Survivor

Despre experiența Survivor România 2023, Dan Ursa a mărturisit că fost una foarte plăcută și că s-a bucurat enorm de momentele petrecute în emisiunea de la Pro TV. Încă nu știe cum va cheltui banii câștigați, însă o să-și facă timp să se gândească și la acest aspect. Deocamdată, câștigătorul Survivor se bucură de clipele petrecute alături de soția și fiica lui.

„Suntem căsătoriți de peste 10 ani și avem o fetiță de 9 ani. Amândouă s-au bucurat pentru victoria mea, iar soția mi-a zis că nu s-a îndoit niciodată de mine și de puterea mea”, spune câștigătorul Survivor 2023.

Dan Ursa: „Am simțit susținerea ei”

Într-un interviu pentru viva.ro, Dan Ursa a spus că familia i-a lipsit extrem de mult, în cele cinci luni petrecute în junglă. Tocmai de aceea, imediat după ce a ajuns acasă din Dominicană, fostul concurent de la Survivor 2023 și-a strâns în brațe soția și copilul.

După cum mărturisește câștigătorul acestui sezon al competiției, soția lui a avut mare încredere în el și l-a susținut pe tot parcursul emisiunii. „A avut încredere în mine și puterea mea întotdeauna. Am simțit susținerea ei, indiferent de distanță”, spune Ursa.

„Mi-am luat în brațe familia. Mi-a lipsit enorm! Clar, soția și fiica. Întreaga familie mi-a lipsit mult și mă bucur că am revenit la ei”, a adăugat Dan Ursa.

Ce a făcut Dan Ursa imediat după ce a ajuns acasă de la Survivor
Ce a făcut Dan Ursa imediat după ce a ajuns acasă de la Survivor

A dat jos mai bine de 20 de kilograme

Într-un alt interviu, pentru click.ro de această dată, Dan Ursa a mărturisit că, deși nu a apucat să se cântărească când a părăsit competiția, a dat jos în jur de 20 – 25 kg. „După terminarea reality-showului, mi-am dorit să mănânc un burger și, alături de Alexandra Ciomag, chiar am făcut asta, la aeroport!”, a spus sătmăreanul.

Prima persoană pe care a sunat-o a fost soția lui, iar lângă aceasta se afla și fiica concurentului. Ursa a spus că discuția a fost una foarte emoționantă. „A fost interesant să pot face asta, fără să fi câștigat dreptul pe un traseu”, a adăugat câștigătorul Survivor România 2023.

Urmăriți Playsport.ro și pe