A început Mondialul, România face spectacol cu frații din Moldova. Ce se întâmplă cu planul de reorganizare la Dinamo. Nu rata Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 21.11.2022, 17:58

Ieri a început Campionatul Mondial diun Qatar, cu primul meci, între naționala țării gazdă și cea din Ecuador. Au câștigat sud-americanii, cu scorul de 2-0, iar naționala Qatarului a surprins cu prestația jalnică în fața propriilor suporteri. În același timp, la mii de kilometri depărtare, naționala de fotbal a României juca un amical fără miză, la Chișinău. Nu a fost însă un meci oarecare, ci unul în care ”tricolorii” au reușit să marcheze cinci goluri! Nu se mai întâmplase asta din 2016, când am bătut Armenia cu același scor, 5-0.

Victoria cu Moldova ne dă aaariiipi!!!

România a făcut un joc foarte bun în amicalul de la Chișinău și s-a impus cu scorul de 5-0 în fața naționalei Republicii Moldova. La finalul partidei, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au arătat optimiști în legătură cu viitorul echipei naționale. Mai bucuros decât jucătorii a fost însă selecționerul Edi Iordănescu, cel care, îmbătat de cele cinci goluri marcate de elevii săi a făcut chiar și o promisiune: vom fi la Euro! „Am apelat la jucători tineri și foarte tineri. Avem acum trei jucători care acum câteva luni erau în liga a doua. Jucătorii trebuie să înțeleagă pentru ce i-am adus. Mesajul este că ce s-a întâmplat acum îi obliga foarte tare. Să dea totul la cluburi, să înceapă să lupte. Trebuie să construim o echipă puternică și care să meargă la Europene. O să călătoresc, merg le ei, țin legătură cu ei. Suntem foarte atenți, îi urmărim, ținem legătură. Vine 1 decembrie, pentru toţi românii: unitate şi la mulţi ani. Vom fi la European!”, a spus Iordănescu Jr., la Pro Arena.

Ziua Z pentru fanii lui Dinamo!

O nouă zi importantă pentru fanii dinamoviști, cei care așteaptă, cu sufletul la gură, vești în urma unui nou termen în procesul de reorganizare judicară al SC Dinamo 1948 SA. Azi, la Tribunalul București s-au judecat alte contestații și obiecțiuni formulate de Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (Dinamo- Badea), respectiv Cornel Țălnar împotriva măsurilor administratorului judiciar- împotriva compensării creanțelor. Este vorba de marea miză a „Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”, în care adminsitratorul judiciar – RTZ & Partners SPRL- a trasat compensarea creanței Asociației Peluza Cătălin Hîldan în acțiuni.

Invitatul permanent al emisiunii Playsport LIVE, Cătălin Mureșanu, a fost la tribunal și ne va da detalii despre felul în care a decurs ședința și ne va spune ce șanse sunt ca „Planului de reorganizare modificat” să fie aprobat și, practic, astfel APCH să devină acționar majoritar cu 99% din acțiuni, adică Dinamo să devină clubul suporterilor!

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor comenta, alături de voi, ultimele noutăți din Qatar, victoria ”tricolorilor”, în meciul amical cu Moldova, de aseară, și ce ar urma pentru Dinamo în săptămânile și lunile care urmează!

După cum știți deja, Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.