A lovit-o fără milă pe Anamaria Prodan! Răspuns neiertător al lui Victor Becali după ultimele zvonuri despre Ianis Stoica

Bordei Radu / 27.11.2021, 08:40
A lovit-o fără milă pe Anamaria Prodan! Răspuns neiertător al lui Victor Becali după ultimele zvonuri despre Ianis Stoica

Victor Becali n-a lăsat-o fără replică pe Anamaria Prodan, după ultimele declarații ale impresarei. Aceasta are un conflict îndelungat cu frații Becali pe care nu a ezitat să îi atace de fiecare dată când a avut prilejul. Acum, miza este una importantă. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf mai poate primi o lovitură, dură, pe modelul Dennis Man. Este gata să fie „părăsită” de ultima senzație a FCSB-ului, Ianis Stoica.

Noul puști minune are o ofertă din Premier League și se zvonește că acesta ar do-ri să renunțe să mai fie reprezentat de impresară. Pe fir ar fi intrat frații Becali, verii patronului de la FCSB.

Victor Becali nu a iertat-o pe Anamaria Prodan. Răspunsul dat impresarei

Anamaria Prodan a ieșit la atac când a aflat informațiile și a pretins că are un contract solid cu tânărul jucător. Acesta ar fi bun de plată dacă va alege să rezilieze înțelegerea. De altfel, impresara l-a dat în judecată și pe Dennis Man, după transferul la Parma. Anamaria Prodan cere 500.000 de euro lui Man.

Cu Stoica, impresara pretinde că ar avea o înșelegere înregistrată chiar în Anglia. „Nu cred că măscăricii ăștia pot să facă ceva. Vorbesc și eiu aiurea” a fost declarația dură dată de Anamaria Prodan. Replica nu a întârziat să apară, Victor Becali a recunoscut că ar fi interesat să lucreze cu Ianis Stoica.

Eu îl respect pe Laurențiu Reghecampf, așa că nu doresc să comentez ce zice fosta lui soție. Eu am ceva mai multă experiență decât doamna, de aceea nici nu mă cert cu femei. Sunt jucători tineri interesanți, ca Stoica, Octavian Popescu sau Petrila. Sunt urmăriți, dar nu are rost să vorbim de transferuri încă. Dar, din ce știu eu, Ianis nu mai are treabă cu doamna, nu știu ce contract e înregistrat în Anglia, că doar nu joacă acolo, a explicat Victor Becali, pentru AS.ro

„Nu știu ce ofertă are Gigi”. FCSB pregătește o nouă mutare de senzație

Gigi Becali a confirmat că ar avea o ofertă pe masă de 7,5 milioane de euro. Finanțatorul FCSB-ului a anunțat că ar dori 10 milioane de euro în schimbul lui Ianis Stoica.

Inițial, internaționalul de tineret va evolua pentru echipa U23 a lui Arsenal pentru minim 6 luni. În această perioadă el va avea un salariu lunar de 50.000 de lire sterline, care va fi mărit în funcție de îndeplinirea unor obiective. Ca de exemplu, dacă Ianis va marca 10 goluri pentru echipa de tineret.