Adio, New Dinamo. Ce plan ar fi pus la cale Mircea Rednic. Dezvăluirile aruncă „haita” într-un clinci uriaș

Bordei Radu 05.10.2021, 22:44
Adio, New Dinamo. Ce plan ar fi pus la cale Mircea Rednic. Dezvăluirile aruncă „haita” într-un clinci uriaș

Mircea Rednic nu este deloc fericit de ce a găsit la Dinamo. Nici remiza cu UTA, una din echipele tari ale campionatului, nu l-a mulțumit. Deja i-a anunțat pe fotbaliști că vor urma schimbări la echipă. „Unii nu pot mai mult, iar lumea nu mai are răbdare” a explicat Puriul. 

Dario Bonetti a ancercat să facă treabă cu mulți dintre jucătorii tineri rămași la echipă, după colapsul din această vară. Rezultatele nu l-au ajutat pe italian. Rednic a venit să țină Dinamo în prima divizie și a anunțat că nu este mulțumit de lot. Iar o parte din fotbaliști nu vor mai primi multe șanse în Ștefan cel Mare.

New Dinamo dispare din nou. „Este o echipă prea necoaptă”

Dinamo a abordat noul sezon cu cea mai tânără echipă din Liga 1. Media de vârstă a „câinilor” este 23,41 de ani. Suporterii sperau că entuziamul puștilor va compensa lipsa de experiență, dar, după un start lansat, rezultatele proaste au început să se acumuleze. Dinamo s-a prăbușit în clasament și conducerea a activat butonul de panică. Așa că Bonetti, „salvatorul” adus de DDB a fost îndepărtat și în locul lui a revenit Mircea Rednic.

Acesta a început deja să schimbe unele lucruri, iar un fost mare jucător dinamovist crede că și lotul va fi restructurat.

Mai mult ca sigur că Mircea Rednic și-a făcut strategia cu cei din conducere, nu cred că va aduce jucători de capul lui. Nu cred că vor mai rămâne copii, vor dispărea din echipă. Rednic vrea performanță, are nevoie de rezultate repede. Echipa trebuie să se salveze, de aceea antrenorul va face curățenie. Dinamo are o echipă prea necoaptă, sunt mulți tineri. El are un CV impresionant, performanțe, nu își permite un eșec, mai ales la Dinamo, a declarat Florentin Petre, la Digisport.

„Au încercat o nebunie”. Ce crede Florentin Petre că nu a funcționat la proiectul din această vară

Dinamo a fost forțată de situația financiară și de interdicția la transferuri să dea șanse tinerilor. Mulți dintre aceștia nu s-au ridicat, însă, la nivelul așteptărilor. Presiunea prea mare și-a spus cuvântul și nici Bonetti nu a găsit cele mai bune soluții.

Au vrut să facă o nebunie, doar Cornel Dinu a mai făcut asta, în 1995. Dar atunci era altă calitate, aveam altă pregătire. Este greu să te aștepte lumea, iar acești tineri de asta au nevoie. Trebuie timp să vină rezultatele. Din păcate Dinamo a avut generații excelente la juniori, a câștigat tot, dar s-au pierdut, a concluzionat Petre