Ce se întâmplă cu dinamovistul Alexandru Răuță după ce a fost preluat de ambulanța de pe teren în timpul meciului Dinamo-Rapid

Dragos Stefanescu 24.10.2021, 11:03
Ce se întâmplă cu dinamovistul Alexandru Răuță după ce a fost preluat de ambulanța de pe teren în timpul meciului Dinamo-Rapid

Aseară, pe stadionul din ”Ștefan cel Mare” s-a jucat derby-ul Dinamo – Rapid. Partida a fost marcată de un eveniment neplăcut petrecut în minutul 37, când dinamovistul Alexandru Răuță s-a prăbușit inert pe gazon.

Ce se întâmplă cu dinamovistul Alexandru Răuță

Derby-ul Dinamo – Rapid s-a jucat aseară pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”. Partida a avut parte de un eveniment neplăcut în minutul 37, când dinamovistul Alexandru Răuță s-a prăbușit pe teren. Ambulanța a intervenit imediat și fotbalistul a fost scos pe targă de pe teren. Emoțiile au cuprins întreaga audiență, având în vedere incidentele tragice de care a avut parte Dinamo în istoria sa.

Conform celor de la Telekom Sport, fotbalistul a primit în ambulanţă primele îngrijiri medicale, acuzând o stare febrilă. Medicii i-au pus fotbalistului o perfuzie, pentru hidratare, şi a fost testat pentru Covid-19. Rezultatul testului rapid antigen a fost negativ. Mijlocaşul dinamovist nu este vaccinat şi a trecut prin boală în sezonul trecut. Se pare că Alexandru Răuţă era conştient, vorbea și respira normal, fără masca de oxigen. O a treia ambulanţă a sosit la stadion, pentru a-l transporta la spital, unde va fi supus unor investigaţii.

La finalul partidei, Mircea Rednic nu și-a putut ascunde îngrijorarea față de starea de sănătate a lui Alexandru Răuță.

Cum să nu fiu speriat. Am pățit-o și cu Vrăbioru, am pățit-o și cu Ekeng. Nu l-a lovit nimeni. Acum mi se spune că a simțit o durere de două zile. E un jucător profesionist. El bagă capul în contră. S-a văzut când a ieșit, am pierdut foarte mult”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic, săgeți către Dario Bonetti

Derby-ul Dinamo – Rapid s-a jucat după o pauză de șase ani, timp în care formația giuleșteană a jucat în ligile inferioare din România. Cele două echipe au început meciul de aseară din poziții total diferite. Rapid a reușit să învingă etapa trecută campiona CFR Cluj. Giuleștenii se aflau pe poziția a 6-a a Ligii 1, cu 21 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo trece printr-o criză de formă fără precedent. Echipa alb-roșie a avut o serie incredibilă de meciuri fără victorie în campionat și se afla pe penultima poziție în Liga 1, cu doar 7 puncte acumulate.

În ciuda conjuncturii diferite a celor două cluburi, înfruntarea din ”Ștefan cel Mare” a fost aprigă și plină de tensiune. Partida s-a terminat cu scorul de 1-1, rezultat care pe Dinamo nu o ajută deloc. La finalul meciului, Mircea Rednic a fost extrem de nemulțumit de forma fizică slabă a elevilor săi. Tehnicianul a lăsat să se înțeleagă că această situație se datorează modului precar în care Dario Bonetti a pregătit echipa.

Nu m-am certat cu Grigore. Nu mai inventați! Nu am cum să îi cert pe băieții ăștia. Fac eforturi mari, ținând cont de cum s-au antrenat înainte și prin ce au trecut. Au și ei dreptatea lor. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut 2-7 kg în plus… Nu i-au cântărit niciodată. Ei acum fac eforturi foarte mari. Nu e vina lor”, a spus Mircea Rednic.

Urmăriți Playsport.ro și pe