Amenințare horror a Anei Prodan la adresa lui Laurențiu Reghecampf și Giovanni Becali: „Îi pun în genunchi”

Moldoveanu Camelia / 01.11.2021, 16:51
Amenințare horror a Anei Prodan la adresa lui Laurențiu Reghecampf și Giovanni Becali: „Îi pun în genunchi”

Anamaria Prodan a aluat foc după ce Giovanni Becali a anunțat că o să fie noul impresar al lui Laurențiu Reghecampf. Amenințări și jigniri fără perdea la adresa omului care i l-a „furat” și pe Dennis Man. Antrenorul CSU Craiova a trimis un răspuns prin intermediul soției cu care se află în divorț.

Giovanni Becali a anunțat că este noul impresar al lui Laurențiu Reghecampf

Playsport.ro a anunțat în exclusivitate faptul că Laurențiu Reghecampf vrea să rupă orice legătură cu Anamaria Prodan. Printre altele, antrenorul vrea să renunțe la serviciile de impresară ale soției sale cu care se află în plin divorț. Află de pe playsport.ro și cum plănuiește Reghe să încheie divorțul.

După ce s-a aflat de intenția antrenorului, Anamaria Prodan a ieșit în presă și a anunțat că problemele persoanele nu au nicio legătură cu cele profesionale. Astfel, ea are de gând, după cum a declarat, să se implice 100% în cariera lui Reghecampf, dacă acesta își va dori acest lucru.

Se pare că Laurențiu Reghecampf ar fi apelat deja la serviciile lui Giovanni Becali:

Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport!

I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm». El a spus «Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm». El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

Anamaria Prodan: „Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind”

După dezvăluirea făcută de Giovanni Becali, Anamaria Prodan susține că l-a sunat pe soțul ei pentru a afla dacă este adevărat. Potrivit impresarei, totul ar fi o minciună.

Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă».

Ăștia sunt genul ăla de mafioți din «Las Fierbinți». Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor.

Au prins puțin curaj că au văzut că Reghecampf a greșit. Dar când s-o ridica Reghecampf, numai dacă se uită la ei și îngheață toți. Se bucură că au prins un vid de putere, dar când s-or ridica Prodan și Reghecampf îngheață sângele în ei.”, a declarat Ana Prodan pentru GSP.

Giovanni Becali, amenințat de Anamaria Prodan: „ Îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf”

Anamaria Prodan și Giovanni Becali nu sunt la primul conflict. Ultima dispută a lor a fost pe tema transferului lui Dennis Man la Parma. Acum, impresara lansează jigniri grave și amenințări horror la adresa colegului ei de breaslă.

În loc să stea liniștit, bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-și vadă de bătrânețea lui și de păcatele pe care le are. Dacă ai țipat o dată la el, a înghețat. A intrat sub pământ. Ăștia sunt mafioții români care se laudă că au învățat limbi străine pe la pușcărie. Să nu mă supere că, dacă întorc o dată privirea către ei, fac ca în Matrix, îi dau pe spate.

Am prea multe premii de luat acum și prea multe afaceri de făcut în Dubai, că mă întorceam și-i puneam cu botul pe labe mai repede. Să aștepte puțin că vin eu acasă într-o săptămână, să vedem dacă mai mârâie vreunul. Ai văzut ce înseamnă un vid de putere?! Le-a luat mințile vidul de putere.

Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, «neavocați», manageri, «nemanageri» și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla”, a mai spus Prodan.