Anamaria Prodan a produs un scandal de proporții. Cum a fost pusă la punct de Victor Becali

Simion Andrei / 04.11.2021, 16:18
Anamaria Prodan a produs un scandal de proporții. Cum a fost pusă la punct de Victor Becali

Anamaria Prodan a început un război cu toată lumea din fotbal din momentul în care Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează. Iar cu separarea din viața personală a venit, la pachet, și cea din plan profesional.

Deranjată că Ioan Becali și Laurențiu Reghecampf sunt la un pas să colaboreze după o pauză de mulți ani – din motive lesne de înțeles – Anamaria Prodan a avut un derapaj verbal la adresa familiei Becali.

Victor Becali a intervenit și a avut un răspuns tranșant în războiul cu impresara. Victor Becali spune că a fost deranjat de un singur lucru: faptul că Anamaria Prodan i-a băgat întreaga familie în tot acest scandal. În schimb, impresarul spune că nu are o problemă dacă este doar el ținta criticilor.

S-a trecut la amenințări! Victor Becali, tranșant în războiul cu Anamaria Prodan

Victor Becali nu s-a mai putut abține și a intervenit cu un răspuns tranșant în războiul cu Anamaria Prodan.

Între familia Becali și impresară există un scandal de mai mulți ani, dar care s-a declanșat din nou în momentul în care Dennis Man a ales să fie reprezentat de firma lui Ioan și Victor Becali în negocierile cu Parma.

După ce Giovanni Becali a dezvăluit faptul că a fost contactat de Laurențiu Reghecampf în vederea unei colaborări, Anamaria Prodan a apelat la cuvinte și expresii care nu fac cinste nimănui.

Această afirmație a scos-o din minți pe Anamaria Prodan, care a venit cu o amenințare horror la adresa lui Laurențiu Reghecampf și Giovanni Becali.

Declarațiile făcute de impresară au ajuns și la urechea lui Victor Becali, care i-a transmis un avertisment clar Anamariei:

Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, pușcărie am făcut amândoi. Nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la pușcărie! Dar dacă mai vorbește de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele”, a spus Victor Becali, fratele lui Giovanni.

„Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public!”

În continuare, Victor Becali a declarat că nu se lasă impresionat de amenințările impresarei și de cercurile de oameni prin care aceasta se învârte:

Cum ar fi dacă eu aș vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect.

Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi mușculoși în niște poze, nu mă impresionează. De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-ați văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte!

Mă amuză că Mihai Mironică i-a luat acest interviu, probabil era supărat că fratele meu l-a refuzat când a fost invitat să vină la o emisiune. Să fie sănătos”, a mai declarat Victor Becali, la Radio Sport Total FM.

Fiul lui Reghecampf, Luca, a distrus-o pe Anamaria Prodan. A anunțat ce parteneriat a încheiat cu tânăra Corina.