Anamaria Prodan este K.O.! Impresara a primit cea mai mare lovitură

Moldoveanu Camelia / 31.10.2021, 11:19
Anamaria Prodan este K.O.! Impresara a primit cea mai mare lovitură

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, însă nici profesional nu o duce prea bine. Cu toate că își dorește să se ocupe în continuare de cariera lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul CSU Craiova nici nu vrea să audă de o asemenea variantă. Pare a fi „cireașa de pe tort” după un an plin cu fotbaliști care au decis să-și caute alt impresar.

Impresara vrea să se implice 100% în cariera lui Laurențiu Reghecampf

După o căsnicie de 13 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan. Vestea a venit după luni în care „gura lumii” spunea că antrenorul CSU Craiova are altă relație, însă soția lui a negat totul cu vehemență. Ulterior, după ce au apărut imagini cu amanta, Corina Caiuc, însărcinată, Ana a recunoscut că soțul ei nu a mai trecut pe acasă de multă vreme și că au fost destul de distanți de când regretata Ionele Prodan s-a îmbolnăvit.

Cu toate că familia Reghecampf – Prodan este în plin scandal, după o serie de dezvăluiri și acuzații șocante, Anamaria a anunțat că vrea să se ocupe în continuare de cariera antrenorului CSU Craiova.

Da, așa este. Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasă… dacă și viața lui personală va fi frumoasă.

Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProTV.

După Dennis Man și rezilierile în masă de la FCSB, Anamaria Prodan primește lovitura de grație din parte fostului soț

La începutul acestui an, Gigi Becali anunța faptul că toți fotbaliștii de la FCSB au rupt contractul cu Anamaria Prodan. Dezastrul pentru impresară a venit în urma conflictului cu patronul „roș-albaștrilor”. Mai mult, Dennis Man, cel mai scump fotbalist transferat din România, a plecat la Parma după ce Giovanni Becali a discutat cu italieni.

[Anamaria Prodan] a avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Toată lumea a rupt contractul! Ce înseamnă «forțat»? Eu nu pun condiții. Spun așa și faci. După jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de râs. Cum să mă jignești la mine în casă și să ai oameni aici în continuare? Nu mă interesează pe mine ce se interpretează. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toată lumea.

Eu sunt Becali și așa se face la mine. Cine lucrează cu mine, știe. FCSB, faci ce spune Becali! Și când eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Mă știe toată lumea. Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucrăm. La mine nu e o companie modernă, e una mai conservatoare”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Practic, Anamaria Prodan și-a subțiat simțitor portofoliul în doar câteva luni. Din sursele playsport.ro, Laurențiu Reghecampf refuză categoric să mai colaboreze cu ea. După o perioadă dificilă din punct de vedere profesional, Ana a primit lovitura de grație din partea celui cu care a fost căsătorită 13 ani.