Anamaria Prodan poate suferi o lovitură financiară de proporții! Anunțul făcut de adversarul direct al impresarei

Olteanu Ștefan / 06.03.2021, 17:10
Anamaria Prodan poate suferi o lovitură financiară de proporții! Anunțul făcut de adversarul direct al impresarei

Anamaria Prodan are șanse mari să piardă procesul cu Dennis Man și asta ar însemna o importantă lovitură financiară. Cel puțin asta susține Giovanni Becali, după ce fotbalistul Parmei a fost acționat în judecată de impresară. Totul s-a declanșat în urma transferului său de la FCSB în Serie A.

Anamaria Prodan poate suferi o lovitură financiară de proporții

După cum PlaySport.ro anunța în exclusivitate, Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Transferul fotbalistului la Parma s-a transformat într-un scandal de proporții în fotbalul românesc, iar impresara a mers în instanță pentru a cere despăgubiri.
Anamaria Prodan îl reprezenta pe Dennis Man la momentul transferului de 13 milioane de euro, însă totul s-a realizat fără implicarea ei. În consecință, ea și-a acționat jucătorul în instanță pentru a-i cere despăgubiri de 350.000 de euro.
Giovanni Becali, omul care a contribuit la transferul lui Man, este convins că procesul deschis de Anamaria Prodan este deja pierdut.

Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor.
Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate, nu îmi fac griji”, a fost reacția lui Giovanni Becali, la Digi Sport.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man
Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Giovanni dă drept exemplu cazul unui fost star de la Galatasaray

Pentru a face o paralelă la procesul dintre Dennis Man și Anamaria Prodan, Giovanni Becali a dat ca exemplu transferul lui Emre de la Galatasaray la Inter Milano.
La începutul anilor 2000, Emre era unul dintre cei mai importanți jucători de la Galatasaray și era impresariat de Giovanni Becali.

Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci. L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter.
Emre a venit şi mi-a zis: ‘Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract’. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el. L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări”, a mai spus Giovanni.

Dennis Man a bifat deja 6 apariții în Serie A, iar la duelul cu Inter din etapa trecută a fost titular în premieră. 6.5 milioane de euro este cota de piață a lui Man, conform Transfermarkt. În acest sezon, el a înscris 14 goluri pentru FCSB în Liga I.

Dennis Man a fost titular în premieră la Parma, în duelul cu Inter din Serie A
Dennis Man a fost titular în premieră la Parma, în duelul cu Inter din Serie A