Anunț important pentru fani înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Ora de start a partidei a fost modificată

Olteanu Ștefan / 27.11.2021, 17:43

Partida Universitatea Craiova – FCSB se va putea disputa cu fani în tribune. Din păcate, suporterii nu vor putea asista decât la prima repriză a duelului, conform noilor reglementări publicate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB a fost devansat cu 15 minute. Anunț important pentru fani

Runda cu numărul 17 din Liga I se dispută cu fani în tribune, iar pentru a veni în sprijinul suporterilor, organizatorii au modificat ora de start a partidei Universitatea Craiova – FCSB.
Duelul din Bănie este cel mai așteptat al etapei, iar potrivit ultimelor reglementări publicate de MTS, suporterii nu ar fi putut să asiste la meci nici măcar o repriză întreagă.
Fanii au acces pe stadioane, în proporție de maxim 30% din capacitatea arenei, însă doar în intervalul orar 05:00 – 21:00. Cum majoritatea meciurilor importante din Liga I sunt programate la 20:30, această reglementare a stârnit un val de reacții negative.

Tot de la 20:30 era programată și partida Universitatea Craiova – FCSB, însă potrivit Digi Sport, meciul va începe la 20:15.
Organizatorii au luat decizia de a devansa partida cu 15 minute, pentru a le permite fanilor să stea pe stadion măcar o repriză întreagă.
Din păcate, la pauza duelului suporterii vor fi obligați să părăsească arena.

Aproximativ 7500 de spectatori vor putea asista la duelul Universitatea Craiova – FCSB

Duminică seara, pe „Ion Oblemenco” vor putea pătrunde aproximativ 7500 de spectatori, adică 30% din capacitatea arenei, așa cum prevede regulamentul.
Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a făcut tot posibilul să devanseze meciul cu cel puțin 15 minute și se pare că efortul său a avut succes.
Pe lângă cei aproximativ 4000 de abonați ai Universității Craiova, la stadion își anunță prezența și alți spectatori. Clubul din Bănie a pus bilete la vânzare la prețul simbolic de 1 leu, în speranța că vor veni cât mai mulți fani să încurajeze echipa la duelul de foc cu FCSB.

Toni Petrea a rupt tăcerea! Ce a spus despre relația sa cu Laurențiu Reghecampf. „Am plecat din anumite motive”.

Ce condiții trebuie să respecte fanii. Comunicatul MTS

Potrivit ultimului comunicat emis de MTS, suporterii sunt obligați să respecte câteva reguli importante:

Potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spații închise, cât și deschise.

Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 1800-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00”, se arată în comunicatul MTS.