Anunț îngrijorător pentru giuleșteni: ”Rapidul va cădea! Are program greu”

Ștefănescu Dragoș / 03.12.2021, 13:06
Anunț îngrijorător pentru giuleșteni: ”Rapidul va cădea! Are program greu”

Rapid a fost revelația din debutul acestui sezon de Liga 1. Pe parcursul etapelor, echipa condusă de Mihai Iosif a pierdut din turații și a coborât în clasament. Un fost oficial din fotbalul românesc a făcut recent un anunț îngrijorător pentru giuleșteni,.

Anunț îngrijorător pentru giuleșteni

Rapid a avut un start de sezon fulminant la revenirea în Liga 1. Pe parcursul trecerii etapelor, giuleștenii au pierdut din turații. După o serie de rezultate mai slabe, echipa lui Mihai Iosif pare să-și revină și țintește un loc de play-off. Însă programul viitor al giuleștenilor în Liga 1 nu este văzut cu ochi buni de fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir. Acesta consideră că Rapid va avea mari probleme în următoarele etape. După ce în ultimele cinci runde giuleștenii au obținut patru remize, ”oraculul din Bălcești” nu mai crede în forța lor colectivă. Dragomir o vede favorită la un loc de play-off pe FC Argeș care a reușit trei victorii în ultimele cinci etape.

După cum arată programul, Rapidul cred că va mai cădea. Eu cred că Argeșul se va duce în play-off. Nu știu dacă Botoșani… Botoșani are echipă de play-off, Rapid are echipă de play-off, dar au program greu. Are program greu și Craiova”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Rapid, meci de foc cu Farul

Farul Constanța și Rapid se vor înfrunta sâmbătă seară de la ora 21:30, la Ovidiu. Partida face parte din etapa cu numărul 18 a Ligii 1. În tur, meciul dintre cele două echipe s-a terminat cu o remiză albă, scor 0-0. Înaintea duelului de sâmbătă seară, Farul se află pe locul 8 în Liga 1, cu 26 de puncte, iar Rapid ocupă poziția a 5-a, cu 28 de puncte. Pentru giuleșteni se anunță o deplasare extrem de grea având în vedere ambițiile echipei lui Gică Hagi.

Înaintea partidei de la Ovidiu, Mihai Iosif a vorbit despre șansele echipei sale dar și despre obiectul propus la clubul giuleștean.

Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem în toate meciurile la victorie. La noi încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş.

Am avut un singur rezultat mai puțin convingător, cu Chindia. În rest, nu cred că suntem la un nivel atât de mare încât să luăm cele trei puncte cu oricine jucăm. E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maxim trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo”, a spus Mihai Iosif.