Anunț uriaș pentru Novak Djokovic în miez de noapte. Sârbul ar putea fi salvat pe ultima sută de metri

Bordei Radu 14.01.2022, 11:23
Anunț uriaș pentru Novak Djokovic în miez de noapte. Sârbul ar putea fi salvat pe ultima sută de metri

În ciuda faptului că australienii i-au ridicat viza, mai sunt speranțe pentru Novak Djokovic să salveze situația. Autoritățile de la Antipozi au anunțat că liderul mondial va fi deportat. „Am decis acest lucru, din motive de sănătate și pentru binele public” a anunțat ministrul Alex Hawke.

Totuși, avocații sârbului mai pot întoarce lucrurile. Iar Ambasada Serbiei a fost cea care i-a oferit lui Nole portița prin care acesta ar putea să reziste: un paşaport diplomatic emis pentru sportivul sârb în urmă cu 11 ani.

De unde poate veni salvarea pentru Novak Djokovic. Anunțul care poate da epste cap întregul caz. „Este simbolul nostru”

Este adevărat că anunțul ambasadei Serbiei a venit aseară, dar nu pare să fi influențat decizia ministrului Imigrației. sunt șanse mari ca acesta să nu îl fi luat în seamă, dacă Djokovic nu a folosit această apărare. Nole dispune de  pașaport normal, cât și pașaport diplomatic, lucru confirmat de oficialii Serbiei. Acesta i-a fost acordat în 2011, când Djokovic a contribuit decisiv la succesul Serbiei în Cupa Davis.

Djokovic este cel mai cunoscut reprezentant al nostru în lume. Pașaportul diplomatic ar trebui să îi garanteze un tratament adecvat, este anunțul Ambasadei țării din Balcani.

Replica australienilor nu s-a lăsat așteptată. Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului din Australia susţine că un paşaport diplomatic nu îi conferă posesorului “drepturi speciale sau privilegii”.

OMS a intervenit în scandalul momentului, în sportul mondial. „Este ultima opțiune”

În încercarea de a face lumină în acest scandal fără precedent, OMS a luat poziție și deși susține vaccinarea, precizează că nu trebuie folosită pentru a interzice oamenilor să călătorească. OMS afirmă că statutul de vaccinare nu ar trebui să fie o condiție pentru intrarea în orice țară, iar guvernele statelor ar trebui să fie conștiente de asta. De asemenea vaccinarea obligatorie ar trebui să fie luată în calcul doar ca ultimă soluție într-o pandemie. Această poziție le-a dat și mai multă încredere rudelor liderului mondial.

În acest moment, Novak este ca un animal atras într-o capcană, așteptând să fie reținut în Australia. Novak a fost șocat când a auzit că ministrul pentru Imigrări a declarat că poate fi reținut din nou. Novak este pregătit să lupte din nou în justiție, dacă acest lucru se va întâmpla. Nu este ușor, Novak este fericit acum și este pregătit să joace tenis.

Guvernul Australiei a produs o dramă pentru familia Djokovic. Novak nu și-a închipuit niciodată că nu poate să intre în Australia, având o viză corespunzătoare. Încă nu-mi vine să cred, pare un coșmar pentru mine!, adeclarat unchiul sportivului, în urmă cu câteva zile