Apocalipsa la Dinamo anunțată de Cristi Pulhac: ”Dacă stăm 5 ani să revină în prima ligă nu e tocmai bine.” VIDEO EXCLUSIV

Ștefănescu Dragoș / 27.05.2022, 19:58
Apocalipsa la Dinamo anunțată de Cristi Pulhac: ”Dacă stăm 5 ani să revină în prima ligă nu e tocmai bine.” VIDEO EXCLUSIV

Cristi Pulhac a fost invitat în cadrul emisiunii PlaySport Live. Fostul fotbalist dinamovist a vorbit în exclusivitate pentru PlaySport.ro despre meciul crucial pe care Dinamo îl va juca duminică cu U Cluj. Pulhac prevede un scenariu sumbru pentru formația roș-albă dacă nu reușește să se salveze de la retrogradare.

Cristi Pulhac, previziune sumbră pentru Dinamo dacă nu reușește să se salveze de la retrogradare

Universitatea Cluj și Dinamo s-au înfruntat în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1. În ciuda faptului că teoretic pornea ca și favorită, Dinamo a plecat învinsă de pe Cluj Arena, scor 0-2. Formația roș-albă va avea o misiune extrem de grea în returul de duminică seară din Ștefan cel Mare.

Invitat în cadrul emisiunii PlaySport Live, Cristi Pulhac a prefațat meciul retur dintre Dinamo și U Cluj. Fostul fotbalist dinamovist este convins că dacă Dinamo retrogradează, apoi va avea probleme foarte de mari să revină. Totuși, Pulhac s-a arătat încrezător în șansele echipei roș-albe de a întoarce scorul de la Cluj, mai ales dacă va beneficia de suportul necondiționat al propriilor fani.

Să aștept iar 5 ani să văd Dinamo în prima ligă…Nu știu cât de bine ar fi pentru echipă să o ia de jos. Dacă rămâne în Liga 1 e altceva, chiar dacă sunt multe datorii, dar ar putea veni un investitor.

Înainte suporterii aveau și ce să ceară. Eram jucători care le puteam oferi mai mult. Este presiune doar pe  15% din lot. Pe Torje, Matei, Filip, Grădinaru. Restul pleacă. Te gândești totuși că retrogradezi cu o echipă de renume.

Părerea mea este că la meciul ăsta trebuie să-i susțină toată lumea pe jucătorii lui Dinamo. Sunt două echipe apropiate valoric. Fanii trebuie să pună presiune pe tot parcursul meciului. Dacă jucătorii vor simți publicul aproape le va da un impuls puternic.

În ciuda problemelor pe care le are Dinamo eu îmi doresc să rămână în prima ligă. Sunt optimist pentru meciul de duminică”, a declarat Cristi Pulhac în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Gigi Mulțescu, mesaj emoționant pentru jucătorii lui Dinamo. „Jucați ca și cum ar fi ultima zi din viața voastră!”

Înaintea acestei partide cruciale de duminică seară, Gigi Mulțescu le-a transmis jucătorilor lui Dinamo un mesaj emoționant. Tehnicianul vrea ca elevii lui Dusan Uhrin să trateze partida cu U Cluj ca și cum ar fi ultima din viața lor de fotbaliști.

Am emoții, normal. Echipa a pierdut la Cluj și nici nu a arătat că ar putea fi mai puternică. A avut ocazii, bare, dar nu a înscris și asta e o mare problemă, mai ales că a luat golul doi în superioritate numerică. E multă incertitudine în jocul lui Dinamo și asta mă face și pe mine să fiu rezervat. Acum nu mai avem ce face, suntem cu gândul la ei și le transmitem jucătorilor toată energia noastră.

Mai sper și nu vreau să trăiesc așa ceva, să văd Dinamo retrogradată! Dar, dacă se va întâmpla, eu tot cred că acestă echipă nu va dispărea.

Din ce văd, din ce citesc, acum că se va construi și noul stadion, eu zic că are puterea să revină. Dar cel mai bine ar fi să nu se ajungă acolo. Băieții trebuie să aibă maxim de responsabilitate, fiecare pe postul lui și să joace fiecare minge și fiecare secundă ca și cum ar fi ultima lor zi ca fotbaliști! Altfel nu se poate”, a declarat Gigi Mulțescu.