Ar fi revenirea anului în fotbalul românesc! După Survivor, Cristi Pulhac e gata să se întoarcă pe gazon

Ștefănescu Dragoș / 10.12.2021, 19:04
Ar fi revenirea anului în fotbalul românesc! După Survivor, Cristi Pulhac e gata să se întoarcă pe gazon

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria sa. După un parcurs dezastruos, ”câinii” ocupă penultima poziție a Ligii 1. Recent, fostul fotbalist Cristi Pulhac a făcut un anunț uluitor. Acesta susține că e gata să se întoarcă pe gazon pentru a o ajuta pe Dinamo.

Dinamo se scufundă pe zi ce trece

Situația la Dinamo devine pe zi ce trece tot mai tensionată. Înfrângerea cu Academica Clinceni a declanșat un adevărat cutremur în Ștefan cel Mare. La finalul partidei, Mircea Rednic nu a mai rezistat și a răbufnit criticându-și dur jucătorii. Mai mult, tehnicianul a amenințat că mulți dintre fotbaliști o vor părăsi pe Dinamo în curând. Imediat după declanșarea conflictului între Rednic și jucători, au apărut primele măsuri dure. Tehnicianul i-a exlus din lotul lui Dinamo pe Steliano Filip și Cosmin Matei.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Chindia Târgoviște din etapa a 19-a a Ligii 1. Premisele nu sunt deloc bune pentru echipa alb-roșie însă pașii greșiți nu mai sunt acceptați în Ștefan cel Mare. Un nou eșec ar duce-o pe Dinamo pe marginea prăpastiei.

Cristi Pulhac e gata să se întoarcă pe gazon

Fostul fundaș dinamovist Cristi Pulhac, comentând pe seama situației de la Dinamo, a făcut o dezvăluire incredibilă despre nivelul de disperare resimţit în jurul echipei. Pulhac, ajuns la 37 de ani şi retras în ianuarie 2018, acum aproape patru ani, a afirmat că a fost contactat de un fost coechipier de la Dinamo. Acesta i-a propus lui Pulhac să revină pe teren pentru a da o mână de ajutor ”câinilor”.

Azi m-a sunat un fost coleg, nu îi dau numele, şi m-a întrebat ‘ce zici dacă ne antrenăm şi noi vreo două-trei săptpămâni, o lună, crezi că mai prindem 30 de minute?

Poate ajutăm şi noi’. Ar trebui să fie conştienţi că, dacă mai exista echipa sau jucătorii care erau, ei nu ajungeau niciodată”, a declarat Cristi Pulhac.

Iuliu Mureșan recunoaște degringolada din vestiarul lui Dinamo

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a recunoscut tensiunile dintre jucători și antrenorul Mircea Rednic.

Nu sunt un grup unit, din anumite motive. Încercăm să-i unim. Jucătorii luați individual sunt mult peste locul din clasament, dar, ca echipă, cu mult sub nivelul valorii. Sunt cauze pe care le vom analiza.

(n.r. despre conflictul Rednic-jucători) Sunt niște probleme, dar le vom discuta cu ei! Nu intrăm acum în detalii. Momentan, formula e asta, tragem linia la finalul lui 2021.

Mai trebuie să aducem niște jucători, nu mulți. Nu vom depăși fondul de salarii, nu putem mai mult. Vom vedea în interior ce putem face. Avem o limitare! A fost aprobat un plan, trebuie să ne ținem de el. Noi tot încercăm să reducem, nu să suplimentăm”

Ultimele trei partide ale lui Dinamo în acest sezon sunt cu Chindia Târgoviște, CS Mioveni și Farul Constanța”, a declarat Iuliu Mureșan.