Ar putea fi lovitura de grație pentru Gigi Becali. FCSB trebuie să prezinte documentele pentru a evita o situație critică

Marian Cărăvan 07.01.2021, 16:00
Ar putea fi lovitura de grație pentru Gigi Becali. FCSB trebuie să prezinte documentele pentru a evita o situație critică

Cu doar câteva zile înaintea reluării Ligii 1, liderul campionatului se confruntă cu probleme majore. Și asta după ce roș-albaștrii au plecat în cantonamentul din Antalya. Ar putea fi o lovitură dură pentru echipa lui Gigi Becali. FCSB trebuie să prezinte documentele pentru a evita o situație critică. Managerul general Mihai Stoica spune că situația este sub control.

FCSB, în carantină după întoarcerea din Antalya?

Liderul Ligii 1 este în centrul atenției, după ce echipa pregătită de Toni Petrea a optat pentru un cantonament în Antalya, înaintea începerii returului. Cum Turcia se află pe lista galbenă, ceea ce înseamnă că la întoarcerea în România este obligatorie carantina de 14 zile, programul celor de la FCSB ar fi dat complet peste cap. Oficialii liderului susțin că au primit derogare de la DSP pentru a efectua cantonamentul în Antalya și că nu ar mai fi necesară carantina de 14 zile la revenirea în țară. Au apărut însă acuzații conform cărora FCSB ar fi plecat în Antalya fără a avea aprobarea autorităților sanitare.

„Informez suporterii noștri, precum și restul persoanelor interesate, că deplasarea a fost efectuată în urma APROBĂRILOR primite din partea autorităților, cu un zbor CHARTER, având la dispoziție AICI condiții la cele mai înalte standarde (inclusiv în ceea ce privește izolarea)”, arată managerul FCSB, Mihai Stoica, într-o postare pe Facebook.

Oficialii Ministerului Sănătății le-au cerut celor de la DSP București să transmită un raport referitor la derogarea acordată liderului Ligii 1. Se pare că DSP nu ar fi oferit nicio derogare roș-albaștrilor. Situație în care FCSB ar urma să intre în carantină după întoarcerea din cantonamentul din Antalya.

Ar putea fi lovitura de gratie pentru Gigi Becali. FCSB trebuie sa prezinte documentele pentru a evita o situatie critica Sursa: Facebook FCSB
Ar putea fi lovitura de gratie pentru Gigi Becali. FCSB trebuie sa prezinte documentele pentru a evita o situatie critica Sursa: Facebook FCSB

Reacția Ligii Profesioniste de Fotbal: „Nu avem nicio competență”

„Nu am fost informați asupra acestor aspecte privind derogările. Noi nu avem nicio competență în ceea ce privește aspecte care țin de sănătatea publică. Presupun că cei de la FCSB au avut toate actele pregătite când au luat această decizie.

Noi ne-am reluat activitatea pe 7 ianuarie. Cu siguranță se va analiza situația.

Putem afirma public că Liga Profesionistă de Fotbal nu poate da o astfel de derogare pentru că nu are atribuții în acest sens”, a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF, potrivit Fanatik.

FCSB se va întoarce din cantonamentul din Antalya pe 13 ianuarie, cu două zile înaintea reluării Ligii 1. Dacă vor trebui să stea în carantină, elevii lui Toni Petrea vor rata primele trei meciuri din acest an, cele cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) și FC Voluntari (23 ianuarie).

Urmăriți Playsport.ro și pe