Arlauskis e aproape de transferul carierei. Fostul portar al CFR-ului poate deveni coleg cu Cicâldău și Moruțan la Galatasaray

Moldoveanu Camelia 15.01.2022, 16:35
Arlauskis e aproape de transferul carierei. Fostul portar al CFR-ului poate deveni coleg cu Cicâldău și Moruțan la Galatasaray

Giedrius Arlauskis este pe cale să devină coleg cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moriuțan. Fostul portar al CFR Cluj ar putea prinde transferul carierei după ce gruparea Cim Bom Bom se vede nevoită să găsească o soluție rapidă. Anunțul a fost făcut de către presa din Turcia.

Arlauskis este pe cale să semneze cu Galatasaray

Portarul de 34 de ani este liber de contract după ce s-a despărțit de CFR Cluj. În acest moment Arlauskis se antrenează cu FC Voluntari în Antalya, însă ar putea deveni coleg cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moriuțan la Galatasaray.

Gruparea Cim Bom Bom are mari probleme la capitolul portari și caută o soluție rapidă. Mai exact, titularul și căpitanul echipei, Fernando Muslera, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și nu se știe când o să se întoarcă pe teren. Înlocuitorul lui, Ismail Cipe, a fost împrumutat la Kayserispor, echipă la care nu a avut deloc o evoluție bună.

Astfel, potrivit FotoSpor, Galatasaray a pus ochii pe fostul portar de la CFR Cluj și FCSB. Pe final de carieră, lituanianul de 1,94 metri ar putea prinde cel mai bun transfer. Nu doar performanțele portarului îi tentează pe oficialii echipei din Turcia, ci și faptul că semnătura lui poate fi obținută fără a plăti o sumă de transfer.

Arlauskis: „Ne vedem pe teren”

Arlauskis a plecat de la CFR Cluj imediat după revenirea lui Dan Petrescu. Portarul nu a fost de acord cu îndepărtarea lui Marius Șumudică și, mai ales, a lui Marian Copilu. Fostul președinte de la CFR Cluj este un bun prieten de-ai goalkeeperului.

Arlauskis (34 de ani) a ajuns sâmbătă, 8 ianuarie, în cantonamentul celor de la Voluntari și va începe pregătirea cu revelația sezonului din Liga 1, după cum Playsport a prezentat în exclusivitate.

Fost campion cu Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj, acesta a avut o primă reacție:

Da, da! Atât am de zis. Ne vedem pe teren. Nu am nimic de spus, am venit să mă antrenez”, a spus acesta, conform Gsp, la sosirea în Antalya.

Moruțan ar putea pleca de la Galata

Galatasaray a avut un sezon dezastruos până acum, ajungând până pe locul 12 al Super Lig. Eșecurile repetate i-au fost fatale lui Fatih Terim, care a fost demis de conducerea echipei Cim Bom.

În această situație, pentru Olimpiu Moruțan se anunță vremuri grele, având în vedere că evoluțiile sale la Galata au fost tot mai slabe. Totuși, jucătorul român ar putea primi o mână de ajutor din partea lui Marius Șumudică. În ciuda faptului că viitorul său pe banca lui Malatyaspor este incert, tehnicianul român încearcă să obțină împrumutul lui Moruțan, anunță jurnalistul Emanuel Roșu, pe Twitter. Cel mai probabil mutarea se va realiza doar dacă Șumudică primește în continuare credit din partea conducerii lui Yeni Malatyaspor.

Urmăriți Playsport.ro și pe