Aroganță totală făcută de Edi Iordănescu la adresa lui Gigi Becali. Mesajul care nu mai lasă loc de interpretări

Ștefănescu Dragoș / 18.12.2021, 15:13
Aroganță totală făcută de Edi Iordănescu la adresa lui Gigi Becali. Mesajul care nu mai lasă loc de interpretări

În urmă cu o lună, Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după ieșirile furibunde în presă ale lui Gigi Becali. Se pare că dezamăgirea pricinuită de această experineță neplăcută nu i-a trecut lui Iodănescu Jr. Tehnicianul a transmis un mesaj ironic pe Facebook, al cărui țintă este Gigi Becali.

Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali

Edi Iordănescu a condus-o pe FCSB timp de aproape trei luni. În această perioadă, echipa roș-albastră a obținut rezultate bune. În ciuda acestui fapt, Gigi Becali a criticat în mod frecvent jocul echipei sale. Totul a culminat cu câteva ieșiri furibunde pe care patronul FCSB le-a avut în presă. După acest episod, Edi Iordănescu și-a reziliat contractul cu formația roș-albastră și a încetat orice relație de prietenie cu Gigi Becali.

La o lună de la plecarea de la FCSB, Edi Iordănescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj al tehnicianului Jurgen Klopp. Fostul antrenor al FCSB-ului a lăsat și un comentariu sugestiv la postarea sa. „Exact ca la noi!”a scris Iordănescu Jr., făcând referire la modul în care a fost îndepărtat de la FCSB.

Jurgen Klopp, ultimul romantic al fotbalului modern

Jurgen Klopp, tehnicianul lui FC Liverpool, este unul dintre cei mai apreciați antrenori din lume. Rezultatele sale de excepție l-au impus definitiv în panoplia marilor tehnicieni ai fotbalului. În plus, tehnicianul german are o carismă aparte și un stil inconfundabil de a comunica cu oamenii. Recent el a transmis un mesaj sugestiv pentru toți patronii de club care înlocuiesc antrenorii după doar câteva eșecuri.

Edi Iordănescu nu a ratat ocazia de a distribui pe Facebook mesajul lui Jurgen Klopp.

Înainte de a ajunge la Liverpool am avut o întâlnire cu proprietarii clubului. Le-am cerut să nu fiu dat afară chiar dacă nu câștig nimic în primii 2 ani. Nu este o chestiune de contract sau de pretenții. Pur și simplu cred că unui antrenor trebuie să i se acorde timp să creeze chimia potrivită între echipă, antrenor, club, suporteri. Acesta este singurul mod de a câștiga și nu se poate face într-un an sau doi. Este nevoie de timp. Se poate întâmpla și să câștigi în primul an, dar nu e victoria antrenorului.

Văd cluburi care dau afară antrenorii după un an sau chiar după 3-4 luni. Toate acestea sunt absurde. Nimeni nu are o baghetă magică. Mi-a luat 4 ani ca să câștig și 3 ani să îmi fac înțeles conceptul despre fotbal și ideile mele. Jucătorii mei pentru mine acum dau totul, ei mi-au intrat în cap și eu am intrat în al lor. Suntem un singur om.

De foarte multe ori aud: „Este un club care trebuie să câștige imediat”. Dar ce înseamnă? Nimic  mai fals. Un club important trebuie să concureze întotdeauna pentru obiectivele principale, cu siguranță, dar victoria depinde de multe lucruri. Un club important trebuie să concureze întotdeauna pentru obiectivele principale, cu sigurață, dar victoria depinde de multe lucruri. Un club câștigă atunci când este în simbioză cu antrenorii și jucătorii. Celelalte victorii servesc doar pentru a umple panourile de mesaje, și nu inimile oamenilor. Poate că sunt romantic, dar asta este gândirea mea”, a spus Jurgen Klopp în mesajul distribuit de Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.