Așa tată, așa fiu! Mititelu Jr șochează: ”Să îi fie rușine! Mor de inimă!”

Gabriel Peneș / 20.04.2021, 22:59
Așa tată, așa fiu! Mititelu Jr șochează: ”Să îi fie rușine! Mor de inimă!”

Lupta pentru promovarea în Liga 1 naște emoții mari. Așa tată, așa fiu! Mititelu Jr șochează: ”Să îi fie rușine! Mor de inimă!”. FC U Craiova 1948 a câștigat partida contra Rapidului, 1-0. Cele două echipe se află în luptă directă pentru accesul în primul eșalon. Dar patronul „interimar” al oltenilor a fost total nemulțumit, în ciuda victoriei.

Așa tată, așa fiu! Mititelu Jr șochează

Play-off-ul Ligii 2 iscă patimi uriașe. Mititelu Jr șochează prin declarațiile făcute după victoria împotriva rivalilor de la Rapid. U Craiova 1948 s-a impus cu 1-0 și este liderul clasamentului, cu 3 puncte în plus față de giuleșteni. Adrian Mititelu Jr conduce clubul craiovean în absența motivată a tatălui său. Adrian Mititelu Senior a fost condamnat în luna noimebrie la 3 ani de închisoare în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Sentința a fost definitivă.

Mititelu-tatăl a mai primit o „întristare” asemănătoare, la începutul acestui an. El a mai încasat o condamnare – încă nedefinitivă – de 5 ani, într-un alt dosar de evaziune fiscală. Plus plata sumei de 18,24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro. Conform legii, el va executa pedeapsa mai mare, după confirmarea definitivă a sentinței.

Așa tată, așa fiu! Mititelu Jr șochează: ”Să îi fie rușine! Mor de inimă!”
Mititelu Jr șochează. ”Să îi fie rușine! Mor de inimă!”, i-a transmis patronul U Craiova 1948 arbitrului partidei disputate contra Rapidului/Sursa foto: Facebook – Fotbal Club Universitatea 1948

”Să îi fie rușine! Mor de inimă!”

„Juniorul” a preluat conducerea clubului craiovean, în absența tatălui său. Iar fiul a moștenit și temperamentul acestuia. Adrian Mititelu Jr (23 de ani) l-a făcut „cu ou și cu oțet” pe Lucian Rusandu, arbitrul partidei contra Rapidului. Acesta l-a eliminat în minutul 62 pe Paramatti, fundașul oltenilor.

O victorie extrem de mare, nu mare. Băieții sunt de felicitat, am jucat de 10+, să bați Rapidul în 10 oameni aproape o repriză este un sentiment incredibil. Dar este o rușine ce s-a întâmplat cu arbitrul. Nu este normal ca noi să investim atâția bani în fotbal, să ne dorim de 10 ani să intrăm în Liga 1 și să îi dai roșu lui Paramatti fără să atingă jucătorul. O asemenea decizie poate influența foarte mult promovarea! Să-i dai roșu, este inadmisibil așa ceva! Nu e posibil, să-i fie rușine arbitrului!”, a declarat Mititelu Jr, citat de gsp.ro.

El a mai subliniat că ar fi nevoie de arbitri din Liga 1, mai competenți, la meciurile din play-off-ul Ligii 2.

Am încercat să fim cât mai diplomați, să nu creăm scandaluri. Dar nu este posibil, gândiți-vă acum să fi pierdut două puncte pentru că îi dă el roșu lui Paramatti deși nu are contact cu jucătorul. Măcar să îl fi înjurat, să îi fi dat un cot în gură. Nimic! Mi-a fost teamă, normal. Avem nevoie la arbitri de Liga 1 în ultimele 6 meciuri, poate chiar de UEFA. Nu cred în conspirații, nu vreau să vorbesc de jocuri de culise dar vreau să fie mai atenți arbitrii. Nu e normal, mor de inimă!”, a spus Mititelu jr.