Încă o lovitură primită de Adrian Mititelu din spatele gratiilor. A pierdut și la Curtea de Apel

Sorin Chiriac / 17.02.2021, 19:39
Încă o lovitură primită de Adrian Mititelu din spatele gratiilor. A pierdut și la Curtea de Apel

Lovitură după lovitură pentru Adrian Mititelu. Patronul FC ‘U’ Craiova a mai pierdut un proces. Decizia anunțată de Curtea de Apel.

Încă o lovitură primită de Adrian Mititelu din spatele gratiilor

Aflat în spatele gratiilor, Adrian Mititelu a mai primit o lovitură. Curtea de Apel București i-a respins recursul în procesul intentat de acesta mai multor persoane, instituții și asociații, printre care FRF, LPF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Răzvan Burleanu, ANAF, municipiul Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, Pavel Badea, Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova, OSIM, precum şi membrii Comitetului executiv al FRF.
Adrian Mititelu a reclamat dezafilierea echipei sale de fotbal, FC Universitatea Craiova, în anul 2011. Actualul patron al FC ‘U’ Craiova a solicitat daune în urma deciziei din 2011, dar și acordarea unui loc de Liga II pentru orașul Craiova.
Adunarea Generala a FRF a acordat locul respectiv, însă în anul 2013 a fost accesat de CS Universitatea Craiova, actuala formație din Liga I, patronată de Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu, obligat să îi plătească aproape 2500 de euro lui Mircea Sandu

În urma pierderii procesului de la Curtea de Apel București, Mititelu a fost obligat să îi plătească și cheltuielile de judecată lui Mircea Sandu. Fostul președinte al Federației Române de Fotbal trebuie să primească suma de 11.366,84 lei.

Respinge excepţia inadmisibilităţii recursului declarat de Mititelu Adrian Marin. Respinge recursurile ca nefondate. Obligă pe recurenţi la plata sumei de 11.366,84 lei cu titlu de cheltuieli de judecată catre intimatul Mircea Sandu. Definitivă” se precizează în sentinţa din data de 16 februarie a Secţiei IV civile a Curţii de Apel Bucureşti.

Adrian Mititelu se află la închisoare de la data de 5 noiembrie 2020, după a fost acuzat de evaziune fiscală. Pedeapsa a fost primită de patronul FC ‘U’ Craiova în urma dosarului de transfer al lui Mihai Costea la FCSB, din 2011.

Adrian Mititelu, obligat să îi plătească daune lui Mircea Sandu
Adrian Mititelu, obligat să îi plătească daune lui Mircea Sandu

FC ‘U’ Craiova se luptă pentru promovarea în Liga I

Craiova lui Mititelu este lider în Liga II, cu 30 de puncte dupa 14 meciuri jucate. Formația patronată de Mititelu este singura echipă neinvinsă din actuala ediție a eșalonului secund.
în prima rundă din 2021, FC ‘U’ Craiova va juca în deplasare cu Concordia Chiajna.

Promovarea în Liga I ar reprezenta un adevarat succes pentru FC ‘U’ Craiova, deoarece ar veni la doar un sezon distanță de promovarea din Liga III.
Oltenii au opt victorii și șase egaluri, cu un golaveraj de 27:12.

FC 'U' Craiova se bate pentru promovarea în Liga I
FC ‘U’ Craiova se bate pentru promovarea în Liga I