Atac dezlănțuit la adresa FRF. Florin Prunea a explodat în direct, la TV: „Nu i-a căutat nimeni”

Bordei Radu / 02.12.2021, 23:30
Atac dezlănțuit la adresa FRF. Florin Prunea a explodat în direct, la TV: „Nu i-a căutat nimeni”

Florin Prunea a continuat cu atacurile la adresa Federației române de Fotbal. Fostul mare internațional este în conflict deschis cu șefii de la Casa Fotbalului. După ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat cu Gică Hagi și Răzvan Lucescu, acum s-au oprit la numele lui Dan Petrescu.

„Bursucul” s-a întâlnit deja cu oficialii FRF, dar patronul Nelu Varga pare determinat să îi blocheze drumul către selecționată. Cu toate acestea, Florin Prunea consideră că și această ofertă, la fel ca cele înaintate lui Hagi sau Lucescu junior, sunt doar exerciții de imagine. „Puteau să îl ia când era liber de contract”

Florin Prunea a aruncat cu vorbe grele la adresa șefilor Federației. „Ne urăsc foarte tare. Toți știu asta”

Florin Prunea nu crede în varianta Dan Petrescu la echipa națională. Chiar dacă antrenorul poate și-ar dori să vină la lot, este greu de crezut că șefii clubului vor permite asta. Mai ales că s-au făcut eforturi importante pentru a-l aduce pe antrenor înapoi în Gruia. FRF ar trebui să plătească o clauză de 600.000 de euro, lucru pe care nu este pregătită să îl facă. De altfel, Prunea crede că Burleanu nu l-ar dori cu adevărat pe Petrescu.

Ei ne urăsc, ne târăsc prin tribunale, pe mine, pe Pompiliu Popescu. Generația asta le stă în gât. Păi acum 8 luni de zile erau toți liber, Hagi, Petrescu, Lucescu. De ce nu i-a vrut atunci. S-au rupt cu Mirel Rădoi, după meciul cu Armenia. Păi un președinte, dacă vrea să rezolve, poate să facă ceva. Cred că puteau să rezolve cu Hagi, dacă se vroia cu adevărat, a declarat Florin Prunea, la Telekom

De ce nu va veni Dan Petrescu la echipa națională

Patronul CFR-ului l-ar fi anunțat deja pe Burleanu că nu îi va permite lui Petrescu să plece de la echipă.

Acolo sunt probleme financiare grele. Sunt găuri de milioane, iar echipa nu poate rata titlul. Nu își permite. Este o luptă doar cu FCSB, iar CFR-ul este în avantaj. Dar nu este cazul să se facă greșeli. CFR-ul se va gândi atent, nu se pot acoperi găuri financiare de 6-7 milioane de euro, crede Prunea.

Noi nu vom interveni în discuțiile dintre ei,  FRF nu va plăti o clauză de reziliere. Federația nu va face niciodată asta. Pot să comunic cu mâna pe inimă acest lucru. Iese din politica ei această formă de a angaja un antrenor, a comentat și Mihai Stoichiță