Atac dur la adresa lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023. Ce vedetă l-a pus la zid și l-a făcut praf: „Ne extaziem că un domn gras poate să alerge”

Alex Cazacu 25.05.2023, 09:26
Atac dur la adresa lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023. Ce vedetă l-a pus la zid și l-a făcut praf: „Ne extaziem că un domn gras poate să alerge”

În ediția din 24 mai, fanii emisiunii Survivor România 2023 au aflat cine este marele câștigător al competiției de la Pro TV. Mai exact, Dan Ursa este concurentul care a câștigat cei 100.000 de euro puși la bătaie. Printre cei care au urmărit concursul s-a numărat și Mara Bănică. Chiar înainte de debutul marii finalei, jurnalista a lansat un atac dur la adresa lui Dan Ursa.

Mara Bănică, atac dur la adresa lui Dan Ursa, chiar înainte de finala Survivor 2023

Jurnalistă de excepție, Mara Bănică spune lucrurilor pe nume și este foarte deschisă. În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit, printre altele, că se numără printre fanii reality show-urilor. America Express și Survivor România sunt două dintre emisiunile pe care le urmărește.

Cu privire la Survivor, chiar înainte de finala show-ului de la Pro TV, Mara Bănică și-a exprimat părerea despre doi concurenți rămași în competiție. Celebra jurnalistă a vorbit despre comportamentul lui Dan Ursa în Dominicană, cel care avea să devină câștigătorul Survivor România 2023. Vedeta mărturisește că îi displace caracterul fostului Războinic și că preferata ei este Carmen Grebenișan.

„La Survivor au fost mulți prieteni. Și m-am uitat. Am vrut să văd ce face doamna Vica, ce face Kamara și m-a prins. Acum e finala, eu am văzut. Grebe! Forță Grebe! M-am uitat aseară pe Voyo, că dau cu o zi înainte, dar eliminarea, consiliul va fi live în seara asta. O să ajung după eveniment.

Merge la duel, s-a salvat Ursa. Știi care-i treaba cu Ursa? Vreau să îți zic așa: noi ne extaziem, tot poporul, pentru că un domn mai gras poate să alerge? Mie nu-mi place caracterul lui. Nu îmi place ce a făcut acolo, cu fetele (…) Mie mi-a plăcut de Grebe extraordinar de mult. Atât de dulce și așa discurs… Mi-a plăcut de ea”, spunea Mara Bănică, potrivit celor de la Cancan.ro.

Atac dur la adresa lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023. Mara Bănică l-a pus la zid și l-a făcut praf
Atac dur la adresa lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023. Mara Bănică l-a pus la zid și l-a făcut praf

Mara Bănică: „N-am o seară tihnită”

După cum vă spuneam, în ediția din 24 mai a emisiunii Survivor România 2023, Dan Ursa a devenit câștigătorul celor 100.000 de euro. După aflarea câștigătorului Survivor, Mara Bănică a postat un mesaj pe rețelele sociale.

„E uite ca domnu’ Dan a facut el cum a facut si n am “o seara tihnita!”, a scris jurnalista pe contul pe pagina ei de Facebook. Bineînțeles, reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii dintre utilizatori au susținut că Dan Ursa a meritat să câștige și chiar au ținut să îl felicite. În schimb, alte persoane s-au arătat dezamăgite de rezultatul finalei Survivor.

Urmăriți Playsport.ro și pe