Atac fără precedent la adresa lui Istvan Kovacs: ”E prăduitor. A venit direcționat. Cine bea șampanie cu cei de la CFR Cluj după ce au luat titlul?”

Alex Matei 02.06.2023, 11:17
Atac fără precedent la adresa lui Istvan Kovacs: ”E prăduitor. A venit direcționat. Cine bea șampanie cu cei de la CFR Cluj după ce au luat titlul?”

Istvan Kovacs (38 de ani) a provocat un imens scandal după prestația sa din meciul de la Craiova, dintre FCU și CFR Cluj, câștigat de ardeleni cu 1-0.

La final, oficialii oltenilor au sărit ”la gâtul” arbitrului, care ar putea conduce finala UEFA Champions League, Manchester City – Inter Milano, care se va disputa pe 10 iunie la Istanbul.

Fiul patronului FC U Craiova a lansat acuzații grave la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, susținând că îi va face plângere la DNA.

În plus, și Adrian Porumboiu (72 de ani), fostul finanțator al celor de la FC Vaslui, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Kovacs.

”Istvan Kovacs e prăduitor, nu arbitru. De ce-i țineți partea? N-ai voie. El a venit direcționat. A participat la titlurile pe care le-a luat CFR Cluj.

Sunt regi care au putere. Ești arbitru, fii imparțial. Punct. Nu știam ce face Kovacs? Încrezut, Ăsta nu e arbitru”, a tunat Porumboiu, la Fanatik.

Adrian Porumboiu: ”Kovacs ar trebui scos un an de pe lista FIFA. ”

Omul de afaceri și-a continuat tirada la adresa actualului arbitru.

”Cei de la UEFA trebuie să știe că el a favorizat net o echipă. Ar trebui un an de zile scos de pe lista FIFA. În România face ce face. A stabilit campioane. Cine bea șampanie cu cei de la CFR Cluj, după ce au luat campionatul? Kovacs.

Lista FIFA e completată de către FRF.

Domnul traseist de la Atena la București (n.r. – Kyros Vassaras) trebuia să știe ce se întâmplă. Nu-l delegi și gata. El nu avea cum să uite legăturile lui mizerabile cu cei de la CFR Cluj.

Reveniți la meciurile arbitrate de el în trecut.

E o rușine!”, a mai spus Porumboiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe