Atac la Gigi Becali al lui Gabriel Tamaș. Ironii ale fundașului de la Voluntari înainte de duelul direct cu FCSB

Ștefănescu Dragoș / 07.11.2021, 14:04
Atac la Gigi Becali al lui Gabriel Tamaș. Ironii ale fundașului de la Voluntari înainte de duelul direct cu FCSB

FC Voluntari – FCSB se joacă în această seară de la ora 21:30 pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. În conferința de presă premergătoare partidei, Gabriel Tamaș a făcut câteva ironii subtile la adresa lui Gigi Becali.

Gabriel Tamaș, ironii la adresa lui Gigi Becali

FC Voluntari o înfruntă pe FCSB în această seară de la ora 21:30, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Partida face parte din etapa a 15-a a Ligii 1.

FCSB vine după o serie excelentă de șapte victorii consecutive. Roș-albaștri au câștigat și în restanța cu Farul și se află pe locul doi în clasament, la șase puncte distanță de CFR Cluj.

De cealaltă parte, FC Voluntari a fost învinsă în ultimele două etape, întrerupând seria incredibilă de 6 victorii consecutive în Liga 1. În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, Gabriel Tamaș a vorbit despre meciul cu FCSB. Fundașul central de la FC Voluntari a explicat foarte relaxat că pentru el nu este deloc special meciul cu FCSB sau cu alte echipe puternice din Liga 1.

Pentru mine, nu există că joc cu primul sau cu ultimul loc. Eu tratez meciurile la fel. Mă gândeam că vom ajunge sus în clasament eu, nu știu voi dacă vă gândeați.

«Mamă, joc cu FCSB, nu mai pot să trec strada». Sau cu Dinamo și CFR. Eu nu pot să tratez un meci diferit. Dacă vreau să câștig, trebuie să le tratez la fel”, a declarat Tamaș.

Întrebat de un jurnalist dacă jucătorii de la FC Voluntari au promise prime pentru meciul cu FCSB, Gabi Tamaș a răspuns cu o ironie la adresa lui Gigi Becali.

Da, avem, vine cu valiza!”, a răspuns amuzat Tamaș.

Edi Iordănescu, precaut înaintea meciului cu FC Voluntari

FCSB este neîvinsă în ultimele șapte etape, astfel că seria aceasta excelentă îi dă încredere lui Edi Iordănescu. Totuși, tehnicianul s-a arătat precaut înainte de meciul cu echipa ilfoveană. Antrenorul FCSB-ului a ținut să puncteze perioada dificilă prin care echipa sa a trecut. Iordănescu Jr. a dorit să evidențieze importanța rezultatelor obținute, în contextul în care jucătorii săi nu sunt recuperați fizic încă la capacitate maximă.

Să jucăm din trei în trei zile va fi cea mai mare provocare, din punct de vedere fizic, mental, emoțional, să ne repliem rapid, să ne recuperăm. Timpul pe care l-am avut la dispoziție și îl avem e foarte puțin, nu va fi ușor, dar trebuie să arătăm tărie de caracter și să reușim rapid să ne repliem.

Nu e ușor când în două săptămâni, alți jucători trei săptămâni, cei care au fost cu Covid-19 nu au jucat, nu am avut jocuri oficiale și acum jucăm trei meciuri într-o săptămână”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari.