Au râs și dinamoviștii de olteni! Accident în parcarea din ”Ștefan cel Mare” cu Laurențiu Reghecampf și jucătorii în interiorul autocarului vinovat de coliziune

Ștefănescu Dragoș / 11.02.2022, 11:30
Au râs și dinamoviștii de olteni! Accident în parcarea din ”Ștefan cel Mare” cu Laurențiu Reghecampf și jucătorii în interiorul autocarului vinovat de coliziune

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova s-a jucat joi seară pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”. Înaintea meciului, în parcarea arenei bucureștene a avut loc un mic accident. Autocarul echipei oltene a acroșat un autovehicul staționat.

Accident în parcarea din ”Ștefan cel Mare”

Joi seară, Dinamo a primit vizita celor de la CS Universitatea Craiova, în cadrul etapei cu numărul 25 a Ligii 1. Partida a fost precedată de un mic incident produs în parcarea stadionului din ”Ștefan cel Mare”.

Autocarul oltenilor a lovit o dubiță chiar în momentul în care se pregătea să parcheze pentru ca jucătorii să coboare spre vestiare. Șoferul autocarului Craiovei a apreciat greșit distanța față de duba lângă care dorea să parcheze. În urma acestei ușoare tamponări, stopul furgonetei a fost spart. Autocarul în care se aflau Laurențiu Reghecampf și jucătorii săi va avea nevoie de reparații la caroserie.

Flavius Stoican, desființat de Cornel Dinu după umilința cu Universitatea Craiova

Înfrângerea suferită de Dinamo joi seară în fața lui CS Universitatea Craiova, scor 1-6, a declanșat mânia lui Cornel Dinu. Legendarul dinamovist l-a atacat furibund pe Flavius Stoican, pe care îl consideră vinovat pentru degringolada din jocul echipei roș-albe. Mai mult, ”procurorul” susține că un fost antrenor al lui Stoican a fost uluit când a aflat de numirea sa la Dinamo.

Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfiorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui: ”Domnul Mureşan, am plecat!”. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot pe unde a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.

Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit acest cocktail, e un carcalete de echipă.

Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Cosmin Matei a găsit vinovatul pentru dezastrul cu Universitatea Craiova

Marcatorul golului de onoare al lui Dinamo, Cosmin Matei, a fost extrem de supărat la finalul acestui nou eșec usturător al echipei sale. Printre picături, Matei a trimis câteva săgeți către portarul Chesneau, cel care a gafat impardonabil la trei goluri. Mijlocașul dinamovist a sugerat chiar faptul că Stoican nu are nicio vină în condițiile în care fotbaliștii fac asemenea greșeli individuale.

Dezamăgirea este mare. Nu am reușit nici azi să luăm puncte.Trebuie să trecem peste această înfrângere dureroasă. Mergem la UTA să scoatem un rezultat bun. Am luat goluri foarte ușor. Craiova și-a creat foarte multe ocazii de gol. Este greu. Avem 7 portari, iar la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă.

Trebuie să ne revenim, nu avem de ales. Trebuie să strângem rândurile. Avem puls, trebuie să facem primul pas și să obținem prima victorie. Trebuie să obținem un rezultat pozitiv la UTA, apoi acasă cu Gaz Metan este obligatorie victoria. Este dificil. Ce vină are antrenorul că portarul vrea să dribleze în careu? Sau că a luat gol la colțul scurt? Eu consider că o schimbare nu este bună acum. 95% ține de jucători, de ce facem noi pe teren. Noi trebuie să facem ca echipa să nu piardă. Noi nu reușim să facem nici măcar un egal”, a spus Cosmin Matei.