Avioanele ce au adus sportivii la Australian Open, infectate cu Covid-19! Sorana Cîrstea, printre jucătoarele aflate în izolare

Gabriel Peneș 16.01.2021, 19:54
Avioanele ce au adus sportivii la Australian Open, infectate cu Covid-19! Sorana Cîrstea, printre jucătoarele aflate în izolare

Australian Open devine o „ruletă rusească” pentru sportivi. Mai multe avioane ce au adus mulți jucători și jucătoare de top au fost infectate cu Covid-19. Printre cei intrați în izolare se află și Sorana Cîrstea, dar și nume ca Victoria Azarenka, Sloane Stephens sau Kei Nishikori.

Avioanele ce au adus sportivii la Australian Open, infestate cu Covid-19!

Mai multe avioane ce transportau jucători de tenis către Melbourne, unde va avea loc Australian Open, au fost pozitive cu Covid-19. Într-unul dintre ele, unul dintre pasageri și un membru al echipajului erau infectați cu temutul virus. În avion se aflau nume grele din elita tenisului, precum japonezul Kei Nishikori și americanul Tennys Sandgren sau rivalele Simonei Halep, bielorusa Victoria Azarenka și americanca Sloane Stephens.

Cele două persoane au fost mutate din campusul pregătit pentru jucători de organizatori. Sportivii aflați la bordul avionului au intrat direct în carantină și nu vor avea voie să părăsească hotelul în următoarele 14 zile. O investigație a fost declanșată și în legătură cu o altă aeronavă, care a zburat la Adelaide. La bordul acesteia se aflau vedete ca Novak Djikovic, Rafael Nadal și Serena Williams. Ei beneficiază de condiții speciale de carantină, lucru ce a stârnit nemulțumirea altor sportivi.

Sorana Cîrstea, printre jucătoarele aflate în izolare

Românca Sorana Cîrstea, locul 71 în clasamentul WTA, a fost nevoită să intre și ea în izolare. La bordul avionului cu care călătorise în Australia au fost înregistrate câteva cazuri de persoane testate pozitiv la sosirea la Antipozi. Sportiva noastră e nevoită să stea într-un hotel timp de 14 zile, dar și-a manifestat nemulțumirea față de situație într-un mesaj scria pe o rețea de socializare.

Unii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ceea ce nu putem să facem e să concurăm după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării, a scris Sorana, citată de gsp.ro.

Simona Halep stă 14 zile în carantină, la Adelaide. Apoi merge la Melbourne pentru un turneu WTA 500 şi Australian Open

Simona Halep a ajuns vineri seară la Adelaide, acolo unde va sta în carantină în următoarele 14 zile. Este măsura impusă de organizatorii Australian Open pentru toți jucătorii care vor participa. Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Naomi Osaka, Serena Williams și Simona Halep vor fi carantinați în Adelaide, în vreme ce restul jucătorilor au fost repartizați în Melbourne.

Nu aș putea fi mai fericită. Mulțumesc foarte mult Federației Australiene de Tenis și tuturor celor care au ajutat la organizare. Îmi voi începe carantina în frumosul oraş al lui Darren, Adelaide”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe