Barcelona a trecut la „planul B”, după ce visul Neymar a fost spulberat! Laporta a început asaltul: „El este alesul!”

Bordei Radu 09.05.2021, 13:37
Barcelona a trecut la „planul B”, după ce visul Neymar a fost spulberat! Laporta a început asaltul: „El este alesul!”

Barcelona a trecut la „planul B”, după ce visul Neymar a fost spulberat! Atacantul brazilian va continua la Paris, iar visurile fanilor catalani de a-l vedea înapoi la Barcelona s-au năruit. De aceea șefii clubului din La Liga s-au reorientat repede.

Barcelona are probleme financiare mari, dar Laporta tot vrea să realizeze un transfer important. Președintele vrea să arate că echipa încă este capabilă să rămână în top, dar să și îl convingă pe Messi să rămână. Mai ales că argentinianul de abia aștepta să joace din nou alături de prietenul lui.

Barcelona a trecut la „planul B”, după ce visul Neymar a fost spulberat! Laporta a început asaltul: „El este alesul!”

Fanii așteaptă un miracol la vară, iar Laporta este disperat să îl livreze. Chiar dacă nimeni nu crede că se poate întâmpla, Barcelona va forța aducerea lui Haaland chiar dina ceastă vară. Chiar dacă Dortmund a anunțat că nu vrea să vândă. În plus, nici sumele implicate în această tranzacție nu sunt deloc mici, ceea ce ar însemna o povară mare pe bugetul Barcelonei. Laporta caută soluții să rezolve aceste dificultăți.

Lautaro Martinez poate să ajungă în această vară, la Barcelona

Președintele este convins că un transfer de asemenea magnitudine l-ar convinge pe Messi să rămână. Doar că Barcelona ar trebui să scoată din buzunar 130 de milioane de euro, doar pentru a convinge Borussia să vândă. Catalanii ar trebui apoi să vină cu o ofertă salarială considerabilă, plus comisioane foarte mari pentru Mino Raiola. De aceea, șansele ca Haaland să ajungă la Barcelona, mai ales în această vară, sunt minime.

Laporta a identificat deja o altă țintă. Este coleg cu Messi la naționala Argentinei

Lautaro Martinez este o altă țintă mai veche a Barcelonei. Iar atacantul Interului este o țintă mai accesibilă pentru conducerea clubului. Catalanii sunt obligați să aducă un număr 9. Kun Aguero negociază și el cu Barcelona, dar catalanii caută și variante de viitor. Martinez încă are un potențial de creștere mare, în plus a avut și un sezon bun în care a câștigat titlul cu Inter.

Antonio Conte vrea neeapărat să îl păstreze pe Romelu Lukaku, iar clubul italian va fi nevoit să vândă un jucători important pentru a face rost de fonduri. Conte vrea să concureze și în Liga Campionilor și va dori întăriri. Iar plecarea lui Lautaro ar putea să rezolve problemele financiare.

Jucătorul dorește și el să evolueze alături de Leo Messi, idolul său. Așa că Barcelona ar putea să efectueze un transfer important pentru sezonul viitor.