Adrian Mititelu Jr, prima reacție despre vânzarea FC U Craiova: „Vrem să scăpăm de acest blestem!”

Robert Zanfir / 05.12.2021, 21:18
Adrian Mititelu Jr, prima reacție despre vânzarea FC U Craiova: „Vrem să scăpăm de acest blestem!”

Adrian Mititelu Jr a anunțat că va scoate la vânzare clubul. FC U Craiova a pierdut cu Voluntari, 0-2, iar suporterii au trecut la amenințări fără precedent.

FC U Craiova a pierdut cu Voluntari, 0-2, iar suporterii au postat un mesaj de intimidare față de patronii echipei. Aceștia au anunțat că nu vor mai rămâne doar le nivelul vorbelor.

Adrian Mititelu Jr, prima reacție despre vânzarea FC U Craiova: „Vrem să scăpăm de acest blestem!”

Imediat după acțiunea fanilor, Adrian Mititelu Jr a anunțat că va scoate clubul la vânzare, după ce s-a sfătuit cu tatăl său.

„Da, este adevărat. O să vă spun că este o decizie definitivă și ireversibilă că o să vindem clubul de fotbal. Oricine poate să cumpere acest club, poate să fie și Mihai Rotaru sau Olguța Vasilescu.

Din 2017 am început din nămol, patru ani de zile am promovat treptat, de la an la an, am investit 10 milioane de euro, 6 milioane în baza sportivă la de la marginea orașului, încă 6 milioane urmează să îi investim, iar familia îmi este batjocorită.

Tata riscă să fie condamnat într-un alt dosar. Am decis să vindem echipa. Tot ce vrem în momentul de față este să scăpăm de acest blestem.

În Craiova nimeni nu merită să se miște un pai pentru un fotbal. Toată familia am luat această decizie. În Craiova, dacă câștigi cinci ani campionatul, iar in al șaselea termini pe locul 5, ești înjurat de toți morții.

Eu spun că se vor găsi cumpărători. Dacă nu se vor găsi, terminăm sezonul și din vară la revedere”, a declarat Adrian Mititelu Jr la Digi Sport.

Suporterii FC U Craiova, mesaj extrem după eșecul cu Voluntari

Suporterii lui FC U Craiova nu mai suportă situația în care a ajuns echipa și anunță măsuri radicale în cazul în care lucrurile nu se vor îndrepta rapid.

„V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al «talentelor» risipite sau al măscăricilor.

De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea voastră!

Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie […] îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa (…)!”, se arată în comunicatul remis de fanii lui FCU Craiova.