Suporterii FC U Craiova, mesaj extrem după eșecul cu Voluntari: „E un ultimatum!”

Robert Zanfir / 05.12.2021, 21:02
Suporterii FC U Craiova, mesaj extrem după eșecul cu Voluntari: „E un ultimatum!”

Suporterii lui FC U Craiova nu mai suportă situația în care a ajuns echipa și anunță măsuri radicale în cazul în care lucrurile nu se vor îndrepta rapid.

FC U Craiova a pierdut cu Voluntari, 0-2, iar numirea lui Eugen Trică nu pare să aibă efectul scontat. Oltenii se afundă spre Liga 2, iar fanii au luat decizia de a protesta. Deocamdată doar verbal, dar se anunță măsuri drastice în Bănie.

Suporterii FC U Craiova, mesaj extrem după eșecul cu Voluntari: „E un ultimatum!”

Fanii echipei lui Adrian Mititelu au protestat pe rețelele de socializare față de situația echipei. Aceștia au anunțat că vor trece la măsuri extreme. Principalul vizat pare a fi chiar patronul echipei, căruia îi cer să vândă clubul.

„V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al «talentelor» risipite sau al măscăricilor.

De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea voastră!

Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie […] îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa (…)!”, se arată în comunicatul remis de fanii lui FCU Craiova.

Trică, disperat după seria de 5 meciuri fără victorie pentru U Craiova 1948

Trică și-a criticat jucătorii pentru faptul că nu reușesc să fructifice ocaziile pe care și le creează. De asemenea, antrenorul lui FCU Craiova a subliniat că este nevoie de mai multă concentrare și motivație pentru ca echipa să înceapă să adune puncte în clasament.

„Echipa a jucat până în minutul 77 când am primit acel gol din faza fixă. Băieții s-au achitat foarte bine de sarcini, în mare parte i-am blocat foarte bine. Păcat că nu am reușit să marcăm, am avut câteva situații. Ajungem acolo și nu reușim să fructificăm ocaziile avute. Dacă mă întrebați în minutul 77 spuneam că sunt nemulțumit cu un egal. Sunt dezamăgit pentru că nu reușim să marcăm.

Cred că trebuie mai multă concentrare, trebuie să fie mult mai lucizi în fața porții, la ultimul șut, la ultima pasă. Normal că este presiune, atât pe jucători cât și pe mine. Normal că suporterii sunt nemulțumiți. Vor mult mai mult, asta ne dorim și noi, dar atât s-a putut până în acest moment.

Aceste meciuri se joacă pe viață și pe moarte, sunt precum niște finale. Clinceniul a câștigat împotriva lui Dinamo, au un moral bun. Trebuie să intrăm pe teren mai motivați”, a declarat Eugen Trică la finalul meciului.

FC U Craiova este pe locul 14 în Liga 1, cu doar 15 puncte după 18 meciuri.