Budescu, la FCSB! Anunțul făcut de oficialii Astrei Giurgiu înainte de meciul cu echipa lui Becali

Marian Cărăvan 15.01.2021, 09:39
Budescu, la FCSB! Anunțul făcut de oficialii Astrei Giurgiu înainte de meciul cu echipa lui Becali

Transferul lui Constantin Budescu la FCSB revine în actualitate. Gigi Becali vrea să-l readucă la echipa roș-albastră pe fotbalistul Astrei. Acestuia îi expiră contractul vară. Decizia va aparține însă jucătorului. Oficialii Astrei Giurgiu au făcut anunțul înaintea meciului cu FCSB, din prima etapă a returului.

Constantin Budescu, la FCSB! Ce au spus oficialii Astrei

Gigi Becali insistă pentru readucerea lui Constantin Budescu la FCSB, dar la un moment dat totul părea să pice. Asta după ce patronul Astrei i-ar fi propus jucătorului prelungirea contractului care expiră în vară. Tocmai pentru a nu ajunge din nou la FCSB. Gigi Becali miza pe faptul că îl putea lua gratis în vară pe Constantin Budescu, după ce acesta devenea jucător liber. Subiectul Constantin Budescu părea închis, dar oficialii Astrei îi lasă acum lui Budescu o portiță de ieșire. Președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a explicat ce se întâmplă cu jucătorul echipei giurgiuvene.

Au existat discuţii, chiar eu am vorbit cu Budi. Budescu joacă la Astra cât vrea el, îi prelungim contractul. Dacă vrea un an, un an, dacă vrea patru, pe patru. El se asicoează într-un fel cu performantele obţinute de club în ultimii ani şi cât vrea să stea la Astra, va avea uşa deschisă. La momentul acesta nu vrea să prelungească. Chiar dacă nu-şi va prelungi, eu mi-aş dori să rămână până la finalul acestui sezon. dacă îşi doreşte o nouă aventură, să plece jucător liber, dar să ne ajute până la vară”, a spus Dani Coman, la Telekom Sport.

În acest sezon, Constantin Budescu a bifat 11 meciuri la Astra, cu șase goluri și șapte pase de gol. Născut la data de 19 februarie 1989, la Urziceni, Constantin Budescu are o cotă de piață de două milioane de euro. Constantin Budescu a mai jucat la FCSB, în sezonul 2017-2018, fiind transferat de la… Astra Giurgiu.

Constantin Budescu, inapoi la FCSB?
Constantin Budescu, inapoi la FCSB?

FCSB – Astra, vineri seara, pe Arena Națională

FCSB și Astra se vor întâlni vineri, 15 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București, în prima etapă a returului Ligii 1. FCSB – Astra se joacă, așa cum era programat!

FCSB – Astra va fi arbitrat de Marcel Bîrsan (din București), asistat la cele două linii de Daniel Mitruți (Craiova) și de Bogdan Gheorghe (București). Arbitru de rezervă – Ionuț Coza (Cernica). Observator – Cristian Nica (Ploiești).

Inițial, meciul era sub semnul întrebării, întrucât nu se știa dacă FCSB intră sau nu în carantină la revenirea din cantonamentul din Turcia. Mai multe echipe din Liga 1 și-ar fi dorit ca FCSB să intre în carantină.

FCSB e pe primul loc al clasamentului, cu 34 de puncte, în timp ce Astra ocupă locul 12, cu 16 puncte.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe