Scenariu SF: Gigi Becali, „păpușarul” lui Cortacero? „Vrea să se răzbune pe DDB, pentru umilința cu coregrafia”

Marian Cărăvan 14.01.2021, 19:42
Scenariu SF: Gigi Becali, „păpușarul” lui Cortacero? „Vrea să se răzbune pe DDB, pentru umilința cu coregrafia”

Dinamo traversează o perioadă cruntă. Deținătorul pachetului majoritar de acțiuni la clubul din Ștefan cel Mare face promisiuni care deocamdată sunt neonorate, iar jucătorii au ajuns la capătul răbdării. Unii au plecat, alții sunt pe picior de plecare. În acest context, a fost lansat un scenariu demn de filmele SF. În spatele investitorului spaniol Pablo Cortacero nu este exclus să se afle chiar Gigi Becali, afirmă Daniel Șendre, membru important DDB.

Scenariu SF: Gigi Becali, „păpușarul” lui Cortacero?

Dinamo a „trăit” în ultima vreme datorită implicării suporterilor din programul DDB. Aceștia sunt revoltați de situația în care se află clubul, după ce a fost preluat de Pablo Cortacero. Fanii încearcă să găsească explicații pentru situația dezastruoasă a grupării din Ștefan cel Mare. Astfel, ia naștere un scenariu demn de filmele SF. Fanii vin cu varianta conform căreia chiar Gigi Becali s-ar afla în spatele investitorului spaniol, acesta fiind doar de fațadă. Gigi Becali, „păușarul” lui Pablo Cortacero? Jocurile ar fi făcute de Gigi Becali. Patronul FCSB nu ar vrea decât să se răzbune după farsa făcută de suporterii „câinilor” la meciul cu Manchester City, disputat în 2016, în preliminariile Ligii Campionilor.

Există varianta ca în spatele băieților ăștia să fie Gigi Becali, care vrea să se răzbune pentru coregrafia cu City. La ceea ce se întâmplă în momentul ăsta la Dinamo, poate să fie oricine.

Gigi are bani, își permite, a fost lovit rău de tot cu coregrafia aia. Poate să fie el, poate să fie oricine, oricât de fantasmagoric ni s-ar părea asta.

Ar fi o lovitură de imagine pentru Gigi Becali și steliști. Oricine ar fi în spatele băieților ăstora, este bine să se oprească, să stea de vorbă cu noi și să ne dea clubul.

Dacă domnul Negoiță poate să ne ajute, ar fi bine să o facă”, a declarat Daniel Șendre pentru GSP.

A fost o întreagă nebunie în vara lui 2016, atunci când fanii lui Dinamo au reușit o scenografie de vis la un meci al celor de la FCSB. „Doar Dinamo București” a fost mesajul imens care a apărut la Tribuna a II-a de pe Arena Națională, la meciul FCSB – Manchester City, din preliminariile Ligii Campionilor. Disputat la 16 august 2016, meciul s-a încheiat cu victoria celor de la City, cu 5-0.

Scenariu SF: Gigi Becali, „papusarul” lui Pablo Cortacero”
Scenariu SF: Gigi Becali, „papusarul” lui Pablo Cortacero”

Dinamo a început anul cu o victorie. Dar jucătorii sunt pe picior de plecare

Dinamo a învins-o miercuri seara pe Hermannstadt, cu 2-0, în deplasare, în prima etapă a returului Ligii 1. Cu toate acestea, „câinii” nu au deloc liniște. Problema de fond rămâne. Situația financiară dezastruoasă, promisiunile neonorate ale investorilor spanioli, incertitudinea de zi cu zi, îi fac pe fotbaliști să se gândească tot mai mult la plecarea din Ștefan cel Mare.

Nu știu dacă să zâmbesc sau să plâng. Dăm dovada ca suntem o echipă, un grup puternic, dar nu știu cat vom mai rezista. Avem foarte multe probleme, văd că apar pe zi ce trece, apar datorii tot mai mari. Sunt probleme care ne apasă, dar nouă nu ne rămâne decât să jucăm fotbal. Cât vom mai fi aici. Cine știe?”, a declarat căpitanul Deian Sorescu, după meciul cu Hermannstadt.

Cele trei puncte obţinute la Sibiu o ajută pe Dinamo să urce până pe locul 8 în Liga 1. Chiar dacă Pablo Cortacero susține altceva. La doar două puncte în spatele celor de la Chindia, formaţie aflată pe 6, ultima poziţie care duce în play-off. Dar pe plan financiar lucrurile sunt departe de a se rezolva. Jucătorii spanioli au părăsit deja echipa, iar despărţirile ar putea continua în următoarele zile.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe