Ce a pățit bărbatul care i-a spart casa lui Gică Hagi. Și-a aflat pedeapsa după ce a făcut ravagii în Pipera

Dragos Stefanescu 09.05.2022, 20:34
Ce a pățit bărbatul care i-a spart casa lui Gică Hagi. Și-a aflat pedeapsa după ce a făcut ravagii în Pipera

În perioada sărbătorilor de iarnă din anul 2017, mai multe case din Pipera au căzut pradă hoților. Unul dintre imobile este chiar al lui Gică Hagi. Bărbatul care a comis spargerile a primit sentința finală și va petrece mai mult de 6 ani în penitenciar.

Pedeapsă dură pentru bărbatul care i-a spart casa lui Gică Hagi

În perioada sărbătorilor de iarnă a anului 2017, mai multe case din Pipera au căzut pradă hoților. Una dintre imobile îi aparține chiar lui Gică Hagi.

Marian Feraru, cel care a comis aceste spargeri, a fost reținut în martie 2018 când încerca să intre prin efracție într-o casă din Voluntari. Acesta este suspectat de comiterea a 15 spargeri numai în judeţul Ilfov. Practicant de Parkour, infractorul a fost prins cu greu de către polițiști. El se afla la momentul reținerii  sub control judicar, fiind recidivist.

În cursul zilei de luni, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat pe Marian Fieraru la 6 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat în formă continuată şi în stare de recidivă postexecutorie. La această pedeaspă s-a mai adăugat un spor de 2 luni. Decizia survine în urma schimbării de încadrare juridică din data de 23 martie 2022 și este definitivă. Condamnatul urmează să fie încarcerat imediat.

Radu Banciu, ironii la adresa lui Gică Hagi. Jurnalistul știe care era femeia perfectă pentru managerul de la Farul

De-a lungul timpului, jurnalistul Radu Banciu nu a ratat nicio ocazie pentru a-l critica și ironiza pe Gică Hagi. Recent, realizatorul TV a vorbit pe marginea discursului pe care îl are managerul celor de la Farul. Banciu susține că Gică Hagi și Elena Ceaușescu ar fi format cuplul perfect, cei doi asemănându-se foarte mult ca atitudine.

A ajuns ca pompierul înaintea focului. A ajuns la locul cu pricina, fusese chemat, dar nu ardea. Imaginile astea mă duc cu gândul la anii de tristă amintire. Credeţi că nea Nicu şi coana Leana nu s-ar fi ridicat de pe scaunele alea de la proces? Dar nu se mai putea. La Târgovişte acolo crezi că nu li s-ar fi acrit şi lor?

Hagi are discursul şi intelectul pe care-l avea Elena Ceauşescu. El este exact la acest nivel, doar că istoria i-a trimis în tabere diferite. Pe unul l-a făcut popular, iar pe celălalt mai puţin. Dacă Hagi s-ar fi căsătorit cu Elena ar fi fost un cuplu extraordinar, amândoi sunt la acelaşi nivel. Genul acesta de atitudine este ca şi al coanei Leana”, a spus Radu Banciu la Prima Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe