Ce apariție neașteptată pentru Borcea! E schimbat total! Galerie FOTO

Dragos Stefanescu 27.11.2022, 20:56
Ce apariție neașteptată pentru Borcea! E schimbat total! Galerie FOTO

Cristi Borcea este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Fostul acționar de la Dinamo este căsătorit de câțiva ani cu Valentina Pelinel, cei doi având împreună trei copii. De atunci, Borcea s-a schimbat radical și a devenit un familist convins. Ultima sa apariție demonstrează că afaceristul preferă acum să-și petreacă mai tot timpul împreună cu copiii săi.

Schimbare radicală pentru Cristi Borcea. Afaceristul a devenit un familist convins

Cristi Borcea este un om de afaceri prosper dar și un personaj nelipsit de pe prima pagină a tabloidelor autohtone. Viața personală tumultoasă a omului de afaceri a făcut de-a lungul timpului deliciul presei românești. Celebritatea dar și farmecul personal, l-au făcut pe Cristi Borcea unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Fostul acționer de la Dinamo a avut numeroase legături amoroase cu femei frumoase și de succes.

În 2018, Cristi Borcea a renunțat la statutul de ”Don Juan” și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Cei doi au împreună trei copii, de care afaceristul este extrem de mândru. El nu rateazî nicio ocazie să petreacă cât mai mult timp împreună cu cei mici dar și cu soția sa. Valentina a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie în care Cristi Borcea se plimbă fericit prin mall alături de cei trei copii ai lor.

Valentina Pelinel a dezvăluit secretul frumuseții sale

Valentina Pelinel a fost un fotomodel de mare succes înainte de a se căsători cu Cristi Borcea. Aceasta nu și-a pierdut însă farmecul de odinioară și se află în continuare într-o formă fizică de invidiat.

Recent, Valentina Peinel a dezvăluit secretul formei sale excelente. În ciuda faptului că este o gurmandă, face în mod regulat sport, menținând astfel un echilibru extrem de benefic organismului.

Sunt adeptă unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii.

Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe