Ce spune Antonio Conte despre conflictul cu Thomas Tuchel, de la finalul partidei Chelsea – Tottenham

Ștefănescu Dragoș 15.08.2022, 12:40
Ce spune Antonio Conte despre conflictul cu Thomas Tuchel, de la finalul partidei Chelsea – Tottenham

Duminică seară, în etapa a doua din Premier League, s-a jucat derby-ul Chelsea – Tottenham Hotspur. Partida a fost extrem de disputată și s-a terminat la egalitate, scor 2-2. La final, tensiunea meciului și-a spus cuvântul, Antonio Conte și Thomas Tuchel fiind la un pas de bătaie. Tehnicianul italian a explicat ulterior de la ce a pornit conflictul cu Tuchel.

Antonio Conte a explicat cum a pornit conflictul cu Tuchel

Antonio Conte a explicat cum a pornit conflictul cu tehnicianul lui Chelsea. Italianul susține că Tuchel a avut o atitudine agresivă, la care el a răspuns în aceeași manieră. Totuși, Conte a admis faptul că pe viitor va încerca să-și stăpânească nervii pentru a nu se mai ajunge la astfel de situații.

Arbitrul mi-a arătat cartonașul roșu, dar el nu a înțeles dinamica evenimentelor. Dar, e ok, trebuie să accept asta. Există o filmare pentru ca toată lumea să înțeleagă ce s-a întâmplat. Cu siguranță eu nu sunt pasiv. Dacă văd agresivitate, atunci răspund cu agresivitate, dar, repet, nu asta este problema.

Cred că ne-am bucurat de ceea ce s-a întâmplat, dar data viitoare vom fi mult mai atenți, nu ne vom mai da mâna și așa vom rezolva problema. El stă la banca lui, eu stau la banca mea, alături de staff, și nu e nicio problemă. E păcat că pentru o astfel de situație vom rata următorul meci.”, a declarat Antonio Conte.

Antonio Conte și Thomas Tuchel au fost la un pas de bătaie la finalul meciului Chelsea – Tottenham

Duminică seară, Chelsea a primit vizita lui Tottenham Hotspur în etapa a doua din Premier League. Derby-ul a fost extrem de disputat, având pe alocuri momente extrem de tensionate. Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce Tottenham a reușit să egaleze în ultimele secunde.

Tensiunea jocului și-a spus cuvântul la final, atunci când Antonio Conte și Thomas Tuchel au fost la un pas de bătaie. Totul s-a întâmplat în momentul în care cei doi tehnicieni au dat mâna. Conte a rămas ”agățat” de mâna lui Tuchel, gest care l-a enervat la culme pe antrenorul italian. Acesta s-a întors furios către tehnicianul german și a început să țipe la el. Tuchel nu s-a lăsat mai prejos și situația a fost cât pe ce să degenereze într-un conflict fizic. Mai mulți membri din staff-urile celor dou echipe au intervenit imediat, reușind să aplaneze scandalul. După acest conflict, arbitrul le-a arătat cartonașul roșu celor doi antrenori, care vor lipsi astfel la următorul meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe