Ce spune milionarul care a venit cu Borcea la meciul lui Dinamo despre posibilitatea de a investi la club

Ioan Valentin Oprea 03.06.2023, 10:21
Ce spune milionarul care a venit cu Borcea la meciul lui Dinamo despre posibilitatea de a investi la club

La scurt timp după ce Dinamo s-a impus autoritar în prima manşă a barajului cu FC Argeş, Cristi Borcea a declarat că mai mulţi oameni din jurul său sunt interesaţi să investească la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. Borcea l-a nominalizat pe Cornel Varvara, dar omul de afaceri originar din Alba Iulia a dezminţit informaţia că ar lua în calcul posibilitatea de a se alătura noului acţionariat al alb-roşiilor.

Chiar dacă recunoaşte că este un simpatizant al fotbalului, Cornel Varvara spune răspicat că nu se vede intrând în această lume. Acesta exclude ferm ideea de a pompa bani în Dinamo şi precizează, de asemenea, că nu are niciun plan de viitor să investească în fotbalul românesc.

Nu am de gând să investesc în fotbalul românesc nici acum, nici în anii viitori. Sunt microbist, îmi place să urmăresc din când în când câte un meci de fotbal bun, dar vreau să fiu foarte, foarte clar. Nu voi investi la Dinamo, și în fotbalul românesc în general, nici acum, nici peste câțiva ani. Nu am în plan acest lucru, nu doresc să fiu unul dintre acționarii sau patronii din fotbalul românesc”, a explicat Varvara, pentru Fanatik.

Firma lui Varvara colaborează cu Bayern Munchen

Potentul om de afaceri din Alba Iulia a dat asigurări că nu s-a discutat niciodată serios despre o implicare a sa la Dinamo, iar declaraţiile lui Borcea au fost simple glume.

Sunt o persoană retrasă, în strategia mea de viitor nu intră fotbalul. Despre eventuala mea implicare la Dinamo cred că a fost o glumă sau niște vorbe care s-au spus despre mine mai degrabă în glumă. Sunt prieten foarte bun cu Cristi Borcea și știți cum e el, uneori mai glumește cu presa, îi place să mai arunce câte o bombiță, în stilul lui unic”, a mai completat Varvara.

Una din firmele deţinute de Varvara, Elith, produce echipamente de medicină sportivă şi colaborează cu cluburi de renume ale „Bătrânului Continent”, printre care se numără inclusiv Bayern Munchen.

Borcea cere investiţii masive la Dinamo

Fost patron la Dinamo, Cristi Borcea crede că alb-roşiii au nevoie de investiţii masive pentru a face faţă rigorilor din prima ligă. Acesta afirmă că trupa din Şoseaua Ştefan cel Mare nu trebuie să se mulţumească cu puţin. Pentru a se bate la locurile fruntaşe, Dinamo are nevoie, în opinia, lui Borcea, de un buget de zece milioane de euro.

Lui Dinamo, pentru SuperLigă, îi trebuie un buget de 10 milioane de euro pentru a se bate în play-off. Lui Coni (n.r. – Cornel Varvara) i-a plăcut foarte mult și noi știm puterea lui financiară, mai e și dinamovist. Mi-a zis «Hai, fratello, să intrăm acum!». Ca și Coni sunt mulți în jurul meu. Dacă se face stadionul vrea să se implice. Nu se pune problema de bani, Coni poate oricând să dea două-trei milioane de euro”, a susţinut Borcea, la finalul jocului tur cu FC Argeş.

Urmăriți Playsport.ro și pe