Ce umilință pentru Mihaela Buzărnescu! Românca nu a avut nicio șansă în turneul de la Karlsruhe

Dragos Stefanescu 12.05.2022, 20:28
Ce umilință pentru Mihaela Buzărnescu! Românca nu a avut nicio șansă în turneul de la Karlsruhe

Mihaela Buzărnescu joacă în această perioadă în cadrul turneului de la Karlsruhe. După un start bun, românca a fost eliminată în optimile de finală ale competiției. Mihaela a pierdut fără drept de apel în fața unguroaicei Panna Udvardy, scor 1-6, 0-6.

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în optimile turneului de la Karlsruhe

În cursul zilei de joi, Mihaela Buzărnescu (124 WTA) a înfruntat-o pe Panna Udvardy (84 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Karlsruhe. Românca a pierdut fără drept de apel meciul, în doar 64 de minute, cu scorul de 1-6, 0-6. În sferturile de finală ale competiției, Udvardy va juca împotriva egiptencei Mayar Sherif (62 WTA). Pentru calificarea în optimi, Mihaela Buzărnescu va primi 1.936 de euro și 15 puncte WTA.

Mihaela Buzărnescu are nevoie de liniște după despărțirea de Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au format, până acum ceva timp, un cuplu, spre surprinderea multora. În ciuda diferenței de vârstă, fotbalistul având 22 de ani și jucătoarea de tenis 33 de ani, cei doi sportivi păreau să se înțeleagă minunat. Mai mult, au fost într-o vacanță exotică împreună, în urmă cu aproape trei luni. Se pare că după acea escapadă romantică s-a și produs ruptura.

Mihaela a decis să-și închidă contul de Instagram pentru o vreme, iar pe Facebook era complet absentă. Într-o postare de la finalul lunii ianuarie, Mihaela Buzărnescu le explica fanilor că s-a accidentat și că trage din greu să revină pe teren, motiv pentru care stă departe de rețelele de socializare.

Acuze uluitoare la adresa lui Marco Dulca

Totuși, nu doar problemele profesionale au ținut-o departe de rețelele sociale pe Mihaela Buzărnescu, ci și problemele personale. Sportiva a dezvăluit că fotbalistul ar fi avut un comportament total neadecvat față de ea. Aceasta consideră comportamentul lui Marco Dulca ca fiind un „abuz mental”.

Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, este mesajul pe care Mihaela Buzărnescu l-a postat pe contul ei de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe