Ce urmează pentru Andrei Vlad. Gigi Becali a făcut anunțul după meciul FCSB – FC Voluntari

Octavian Vasilescu / 07.03.2022, 15:46
Ce urmează pentru Andrei Vlad. Gigi Becali a făcut anunțul după meciul FCSB – FC Voluntari

Portarul Andrei Vlad (22 de ani) a fost lăsat în afara lotului la meciul FCSBFC Voluntari, scor 1-0, iar patronul Gigi Becali (63 de ani) a anunțat ce va urma pentru acesta.

Andrei Vlad a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali după gafa uriașă din meciul FC Argeș – FCSB, scor 1-0. Liderul CFR Cluj s-a distanțat la 14 puncte în clasament după acel rezultat.

Ce urmează pentru Andrei Vlad. Gigi Becali a făcut anunțul după meciul FCSB – FC Voluntari

Portarul Ștefan Târnovanu (21 de ani) a apărat în locul lui Andrei Vlad la meciul cu FC Voluntari, iar accesta și-a salvat echipa pe final. Lorand Fulop (24 de ani) putea aduce victoria celor de la FC Voluntari pe Arena Națională, dar Târnovanu l-a blocat în situație de unu-contra-unu.

Gigi Becali a anunțat că Ștefan Târnovanu va rămâne titular la FCSB, iar Andrei Vlad nu va mai prinde primul 11 în acest sezon:

E greu să se mai întoarcă acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe, mai ales acum pe final e greu. Dacă face niște gafe să te distrugă…Plus că la Târnovanu văd un joc de picior mai bun. Vlad are o ezitare, vrea să paseze, nu mai pasează.

Vrea să dea mingea cu mâna, se face că aruncă cu mâna, dar o aruncă în mâna cealaltă. La Târnovanu vine mingea la el, pac, o dă imediat în stânga sau dreapta, nu mai stă să o ia încă o dată.

Târnovanu are un joc de picior mult mai bun. Plus de asta, e mai înfricoșători pentru adversari, e mai impunător, mai înalt”, a spus Gigi Becali, la ProX.

Andrei Vlad este cotat la 1 milion de euro și mai are contract cu FCSB până în 2023. În acest sezon, Andrei Vlad a apărat în 29 de meciuri și a încasat 29 de goluri. Omul adus în 2017 de la Craiova a închis poarta FCSB-ului în 11 partide oficiale.

Ștefan Târnovanu, mesaj direct pentru Andrei Vlad

Ștefan Târnovanu a spus că are o relație foarte bună cu Andrei Vlad. Portarul adus de la Iași știe că Vlad traversează un moment dificil, dar spune că nu a așteptat o gafă a acestuia pentru a prinde postul de titular:

Să nu se înțeleagă că am așteptat să greșească Vlad. Mi-am așteptat șansa, am apărat la ocazia lui Fulop și în final am câștigat. Am vorbit cu Andrei, avem o legătură strânsă, suntem prieteni.

Înțeleg că trece printr-o perioadă grea, sunt alături de el. Înainte de toate suntem prieteni! O victorie cu emoții, vom da totul în play-off. Noi credem în titlu, altfel nu am mai sta pe teren. Vedem ce va fi în play-off. Mă bucur că n-am plecat pe fentă la șutul lui Fulop, am reușit să apăr și apoi am câștigat”, a spus Ștefan Târnovanu, după FCSB – FC Voluntari 1-0.