Cea mai frumoasă femeie de pe pământ are o favorită la Campionatul Mondial de fotbal. Pe cine susține superba blondă – FOTO

Pintilie Iosif 24.11.2022, 12:39

Cea mai frumoasă femeie din lume și-a ales favorita de la Cupa Mondiala. Paige Spiranac (29 de ani), desemnatăp de revista Maxim drept cea mai frumoasă femeie din lume.

Cine este favorita lui Paige Spiranac?

Fosta jucătoare de golf și-a ales favorita de la Cupa Mondială din Qatar. Ea vrea ca USA să se impună la turneul din zona arabă. Asta a dat de înțeles prin ultima poză postată.

Paige Spainac, invitată să se cupleze cu Tom Brady

Fanii fostei jucătoare de golf au un vis: o relație între ea și Tom Brady (45 de ani). Cel din urmă este unul dintre cei mai mari jucători din istoria NFL. Acum o lună, el a divorțat de Gisele Bundchen, soția alături de care a trăit mai bine de 13 ani.

După ce un fan a redactat un mesaj prin care încearcă să ăi unească pe cei doi, jucătoarea de golf a reacționat.

”Sacă aș fi Tom Brady, aș suna-o pe Paige Spiranac. ARe 29 de ani, incredibil de sexy, recent divorțată și este o fostă sportivă de performanță care înțelege și te poate susține în activitațile tale, Și Brad iubește golful. Acesta ar putea fi un cuplu puternic”, a transmis un fan.

Fără să intre în detalii intime, Spiranac i-a răspuns: ”Fanii mei sunt atât de dulci, mulțumesc. Nu e nevoie de efort ca să fim buni și mereu încerc să fac tot ce pot pentru a face cuiva ziua mai bună.

Prețul pe care îl cere Paige Spiranac pentru o postare pe paginile de socializare

Fosta jucătoare de golf câștigă o avere din postările pe care le face în social-media. Pentru o simplă poză cu sponsorizare, Paige Spiranac primește 10.000 de euro. Costul este unul impresionant, însă dacă luăm în calcul că aceasta este urmărită de 3.6 milioane de persoane pe Instagram, înțelegem și de ce.

În comparație, celebrul Tiger Woods câștigă 8.500 euro pentru fiecare postare. Conform presei din Anglia, Paige are o avere impreionantă, estimată la aproximativ 3.5 milioane de euro.

A lăsat golful pentru a deveni influencer

Paige Spiranac recunoaște că nu s-ar fi așteptat ca jobul ei să fie cel de influencer, însă iubește viața pe care o are și speră ca activitatea ei din online să crească din ce în ce mai bine.

”Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a declarat de curând Paige Spiranac.