Tariful fabulos pe care îl prestează cea mai frumoasă sportivă. Ia 10.000 de dolari pentru o singură apariție – FOTO

Pintilie Iosif 15.10.2022, 14:44

Paige Spiranac (29 de ani) este considerată cea mai sexy femeie din lume. Distincția i-a fost acordată acesteia din partea revistei Maxim. Fosta jucătoare de golf câștigă o avere din postările pe care le face în social-media.

Pentru o simplă poză cu sponsorizare, Paige Spiranac primește 10.000 de euro. Costul este unul impresionant, însă dacă luăm în calcul că aceasta este urmărită de 3.6 milioane de persoane pe Instagram, înțelegem și de ce.

În comparație, celebrul Tiger Woods câștigă 8.500 euro pentru fiecare postare. Conform presei din Anglia, Paige are o avere impreionantă, estimată la aproximativ 3.5 milioane de euro.

A lăsat golful pentru a deveni influencer

Paige Spiranac recunoaște că nu s-ar fi așteptat ca jobul ei să fie cel de influencer, însă iubește viața pe care o are și speră ca activitatea ei din online să crească din ce în ce mai bine.

”Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a declarat de curând Paige Spiranac.

Paige Spiranac a fost implicată într-un scandal imens

Fosta jucătoare de golf a participat la un turneu caritabil în SUA. Ca de obicei, aceasta a fost asaltată de fani ce și-au dorit o poză cu ea. Unul dintre aceștia însă a provocat un scandal imens.

Acesta a pretins că fosta sportiva i-a furat 10.000 de euro. În final, s-a dovedit că scandalul a fost doar un caz de fraudă online, însă Paige susține că a fost puternic afectată de cele întâmplate.

„Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit”, a povestit aceasta în presa din Marea Britanie.

Urmăriți Playsport.ro și pe