Interdicție pentru Simona Halep la Australian Open după ultimele evenimente. Jucătoarea noastră nu mai are voie să posteze nimic pe rețelele de socializare

Catinca Giosanu 19.01.2021, 13:11
Interdicție pentru Simona Halep la Australian Open după ultimele evenimente. Jucătoarea noastră nu mai are voie să posteze nimic pe rețelele de socializare

Nervi întinși la maxim la Melbourne! Jucătoarea de tenis, Simona Halep, a primit o interdicție de la autoritățile australiene. Și asta, din cauza scandalului iscat după ce 72 de sportivi au fost plasați în izolare.

Interdicție pentru Simona Halep la Australian Open după ultimele evenimente

Organizatorii de la Australian Open 2021 le-au cerut jucătorilor de tenis să nu mai posteze imagini pe rețelele de socializare. Ei sunt de părere că acest lucru poate crește frustrarea celorlalți sportivi, care nu beneficiază de aceleași condiții. Printre cei care au primit această interdicție se numără campioana noastră, Simona Halep, dar și Serena Williams.

Menționăm faptul că Simona Halep, Naomi Osaka, Serena Williams, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Dominic Thiem sunt în Adelaide, separați de marea masă a jucătorilor de la Australian Open. Această decizie a organizatorilor a stârnit numeroase controverse printre jucători. În ultima perioadă, acestea s-au accentuat după ce la Melbourne au fost izolați complet 72 de jucători, din cauza unor cazuri de coronavirus găsite în avioanele cu care au venit la Antipozi

 

Simona Halep are interzis la rețelele de socializare
Simona Halep are interzis la rețelele de socializare / Sursa Foto:

Simona Halep nu mai are voie să posteze nimic pe rețelele de socializare

Conform jurnalistului Jon Wertheim, sportivii cazați în Adelaide au fost sfătuiți de organizatori să nu mai posteze fotografii pe rețelele de socializare. Autoritățile australiene au luat această decizie din cauză că jucătorii au organizat proteste pe motiv că sunt tratați în mod diferit.

Din păcate, în cursul zilei de astăzi, alți doi jucători de la Australian Open au fost diagnosticați cu COVID-19. Momentan, numele acestora nu au fost făcute publice.

Cum arată camera de hotel a Simonei Halep

Jucătoarele Simona Halep și Serena Williams în Adelaide au fost cazate la hotelul M Suites, de la Majestic. Sportiva din România beneficiază de condiții de lux. Ea are la dispoziție o sală de forță, spa, dar și piscină interioară.

La același hotel sunt cazați și Rafa Nadal, Novak Djokovic, Naomi Osaka sau Dominic Thiem, împreună cu staff-ul și apropiații lor. În schimb, restul jucătorilor își petrec cele două săptămâni de carantină în Melbourne.

După cele două săptămâni de carantină, în care va avea voie să părăsească hotelul de lux, pentru antrenamente, Simona Halep va debuta oficial în noul sezon la Melbourne, în cadrul unui turneu de categorie WTA 500. Acesta este programat în perioada 31 ianuarie – 6 februarie.

Urmăriți Playsport.ro și pe