Ciobotariu, declarație incredibilă înaintea meciului FC Voluntari – FCSB: „Nu am fost de acord să jucăm aici”

Robert Zanfir / 13.05.2022, 20:07
Ciobotariu, declarație incredibilă înaintea meciului FC Voluntari – FCSB: „Nu am fost de acord să jucăm aici”

Liviu Ciobotariu (51 de ani) a recunoscut înaintea partidei cu FCSB că nu și-a dorit ca aceasta să se joace pe Arena Națională. Deși meciul a fost inițial programat pe stadionul Giulești, FC Voluntari a mutat jocul pe cel mai mare stadion al țării. Unul dintre argumente a fost interesul crescut pentru întâlnire.

FC Voluntari a trecut cu bine peste semifinala cu FC Argeș, din Cupa României, iar ilfovenii sunt în fața unui final nesperat de sezon. Gabi Tamaș și compania ar putea aduce al doilea trofeu al Cupei în vitrina clubului. Sepsi a trecut surprinzător de Universitatea Craiova și va juca ultimul act.

Liviu Ciobotariu recunoaște că nu și-a dorit să joace cu FCSB pe Stadionul Național

FC Voluntari este cu gândul la finala Cupei, dar ar putea arbitra „finala campionatului”. Ilfovenii primesc vizita celor de la FCSB, pe terenul considerat „acasă” chiar de echipa lui Gigi Becali. Paradoxurile cu care ne-a obișnuit fotbalul românesc nu se opresc aici.

Deși, inițial, ilfovenii au cerut ca jocul cu FCSB să fie organizat pe cel mai mare stadion al țării și au justificat alegerea prin interesul crescut în rândul fanilor, oficialii echipei au stabilit prețuri prohibitive.

Iar contradicțiile continuă. Liviu Ciobotariu spune că nu și-ar fi dorit ca partida să se joace pe Arena Națională, pentru a evita speculațiile.

„Din păcate pentru noi nu am avut foarte mult timp la dispoziţie să pregătim acest joc. Ieri am făcut o refacere şi azi să vedem starea jucătorilor. Este clar că va trebui să trecem rapid de la o stare la alta, de la starea de euforie cu Piteşti după ce ne-am calificat în finală şi să ne concentrăm la ce avem de facut contra FCSB-ului.

Ne aşteapta un joc dificil, greu, întâlnim o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, întâlnim o echipă supermotivată.

Ciobotariu: Nu am vrut pe Arena Națională

(n.r. dacă ar folosi un 11 diferit, pentru a-i menaja pentru Cupă) Este o discuţie pe care trebuie să o gestionezi bine, tu dacă ai fi în locul meu ce ai face? Te-ar interesa şi cupa, şi campionatul. Aşa că voi vedea ce decizie voi lua. E şi în funcţie de starea jucătorului. S-a acumulat o stare de oboseală, mai ales după acest joc.

Eu sunt încrezător, jucăm pe Arena Națională. Sincer, eu şi jucătorii nu ne-am fi dorit pe Arena Națională pentru că nu vrem să dăm naştere la discuţii, toata lumea ştie că naţional arena e stadionul FCSB-ului şi de asta nu am vrut să joc. Mie îmi place stadionul, este un stadion superb, dar de asta nu am vrut să jucăm… ”, a declarat Liviu Ciobotariu înaintea partidei.

Horațiu Feșnic, contestat înainte de Voluntari – FCSB

Horațiu Feșnic a fost numit la cârma meciului programat sâmbătă, 14 mai, de la 21:00. Mihai Stoica a criticat virulent delegarea „centralului„ din Cluj. Problema îl lasă indiferent pe Liviu Ciobotariu.

„Nu mă interesează cine ne arbitrează, sincer! Nu este problema mea. Eu trebuie să fiu focusat pe jocul echipei, pe ce am de facut, cum să alcătuiesc primul 11, să fiu inspirat”, a declarat Liviu Ciobotariu la conferinţa de presă.

Nu cred că ar fi foarte inspirată delegarea, plus că a greșit împotriva noastră la un meci pe care noi l-am pierdut din cauza lui, în primul rând pentru că face greșeli meci de meci. Mă uit la meciul ăsta, nu e ok cum a arbitrat,
Mihai Stoica, la Orange Sport.

FC Voluntari vs FCSB pe Arena Națională!

„Clubul FC Voluntari anunță că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal , contra formației FCSB, se va juca sâmbătă, 14 mai , ora 21:00,pe Arena Națională din București.

Programată inițial pe stadionul Giulești ,întâlnirea dintre cele 2 formații a fost mutată pe cea mai mare arenă din București datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător”, a anunțat FC Voluntari.